Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy megfertőződtem HIV-vel?
Tudom, hogy ezredik ilyen kérdés, főleg az érdekel, hogy szerintetek csináltassak-e vizsgálatot, mert van esélye?
Tehát, volt egy egy éjszakás kalandom (életemben az első és valszeg az utolsó is ) egy pasival aki már elég sok nővel együtt volt, kotont használtunk, viszont volt mindkettőnk részéről orális szex, hozzáért a farkához (amin akkor még nem volt előváladék) és aztán megujjazott. Tegyük fel, hogy hordozza a HIV-et (tekintve hogy elég sok partnere volt), ebben az esetben van rá esély, hogy megfertőződtem?
Amilyen lelkiállapotban vagyok jelenleg, örülnék neki ha nem savaznátok és ítélkeznétek, normális válaszokat szeretnék.
Előre is köszönöm!
Kérdező
Több tapasztalatom van mint gondolnád, ezért PONTOSAN tudom, hogy te milyen típusú nő vagy. Még azoknál is rosszabb vagy, akik a pasijuk mellett kavargattak velem. Nekem aztán nem kell bemutatni téged, sokat tudnék mesélni rólad. Számtalan olyan nőm volt már, akik alapból tiszteségesek voltak, de mégis bele lehetett őket vinni egy "életében első, de valszeg utolsó" egyéjszakás kapcsolatban. Meglepődnél, ha tudnád, mennyi ilyen hajlamú nőt ismertem. Év végén mindig összesítést csináltam arról, hogy milyen nőket ismertem meg, hát nem emlékszem, hogy kimaradt volna valamilyen évben, egy ilyen mint te. Jól tudom azt is, hogy a való életben lapítasz, és az emberek csak a felszínes, mosolygós és kissé önbizalomhiányos lányt látják benned, nem pedig azt, aki annak a pacáknak a farkát kapta be tegnap este (vagy ki tudja mikor)
Én sokkal hamarabb kezdtem a nőkkel való ismerkedést, mint hinnéd, és bizony így a huszonéves korom óta sok mindenre van rálátásom. Az átlag pasit meg tudod téveszteni, de engem nem. Elítéllek téged, és egyáltalán nem is sajnállak. De beszéld csak be magadnak, hogy te alapból "jó lány vagy". Ott legbelül - tudod mélyen - te is tudod, hogy nekem van igazam.
Nem kell meghúznia magát, majd meghúzza más :)
És egy tipp a kérdezőnek: a "nem ismersz engem/nem ismered őt" kb. annyira érvényes érv, mint a "mert én azt mondtam".
Rendben még valami ami a lelkedet nyomja? :)
Mehetsz tovább névtelenül oltogatni, másokat ha itt befejezted.
Lehet nem tűnt fel, de nem arról indítottam szavazást hogy na most akkor én mégis mekkora k***va vagyok.Az legyen az én dolgom meg az én lelkiismeretem. Nem erkölcsi felmentést kértem, és ha kérnék is valószínűleg nem tőled kérném. De hát mindig is lesznek ilyen kötekedős emberek akik magukat szörnyen okosnak és tapasztaltnak gondolják, nincs mit tenni. Remélem ennyi örömöd van, hogy itt a gyakori kérdéseken osztod az észt és alázol másokat.
"Rendben még valami ami a lelkedet nyomja? :)
Mehetsz tovább névtelenül oltogatni, másokat ha itt befejezted."
->Ez egy nyilvános fórum, ahol az emberek leírhatják a véleményüket. És ha én azt látom, hogy álszent vagy, akkor megtehetem. Egyébként nemcsak névtelenül "oltogatok". Egy Skype-os beszélgetésben is elmondanám neked ugyanezt. Te viszont az erőltetett nevetésen kívül egyéb értelmes dolgot nem tudnál tenni.
"Lehet nem tűnt fel, de nem arról indítottam szavazást hogy na most akkor én mégis mekkora k***va vagyok.Az legyen az én dolgom meg az én lelkiismeretem."
->Sajnos nem csak a te dolgod, ugyanis mivel szabadon vagy a világban, ki tudja hány ember fog rólad olyan képet kialakítani, amilyen te nem vagy. Egy valódi k***a legalább felmeri vállalni, hogy az, nálad ez nincs meg, ezért az átlag ember számára veszélyes vagy. A labdát pedig te dobtad fel azzal, hogy előre kérted, ne ítélkezzenek, ezzel csak okot adtál rá.
" Nem erkölcsi felmentést kértem, és ha kérnék is valószínűleg nem tőled kérném."
->Ugyan, senkitől sem kérnél. Mondom, hogy ismerem ezt a női típust. :D
"De hát mindig is lesznek ilyen kötekedős emberek akik magukat szörnyen okosnak és tapasztaltnak gondolják, nincs mit tenni. Remélem ennyi örömöd van, hogy itt a gyakori kérdéseken osztod az észt és alázol másokat."
->Valóban nincs mit tenni, hiszen egy olyan ember, mint amilyen te vagy a logikus gondolkodással nem igazán tud mit kezdeni. Valószínűleg nem csak te örülnél annak, ha ennyi örömöm lenne az életben, de azt kell hogy mondjam, ez nem így van. Egyébként meg miért nem mész ahhoz a pacákhoz, megkérdezni, hogy HIV-es-e?
Most komolyan te állítod be magad "jó lánynak", amikor egy ilyen ember alá feküdtél? Mert? Ő talán "jobb fej" volt, mint én? Haha. Gondolom fogalmad sincs róla, hogy mit gondol rólad, most, hogy MEGVOLTÁL neki. De remélem lesz benned annyi becsület, hogy a tisztességes férfiaktól, akik csak egy barátnőt akarnak és elítélik a szexkapcsolatokat TÁVOL TARTOD MAGAD.
Neked is!
UI: Análban is csináltad? Gondolom sokan kíváncsiak rá, hogy milyen egy tisztességes lányt... :D
Tehát?
1. Teljesen normális amit csináltál, ne foglalkozz a frusztrált (irigykedő) erkölcscsőszökkel
2. Nagyon kicsi az esélye, hogy megfertőződtél, úgy kb 0% az esélye. Ne parázz.
3. Ha aggódsz, menj el STD szűrésre, akkor papírod is lesz minderről.
Parázás helyett jó paráználkodást!
Előző:
Semmiféle irigykedés nincs ebben. Egy normális férfi szemében egy könnyen kapható nő ugyanúgy könnyen kapható marad, és függetlenül attól, hogy megvolt neki, megveti. Hidd el, a Kartal tagjai sem irigykednek a "Gengszter Lingo" című dalban, csak kimondják azt, amit gondolnak. Ennyi.
Inkább az irigykedik, aki nyalizik az ilyen nőknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!