Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy megfertőződtem HIV-vel?
Tudom, hogy ezredik ilyen kérdés, főleg az érdekel, hogy szerintetek csináltassak-e vizsgálatot, mert van esélye?
Tehát, volt egy egy éjszakás kalandom (életemben az első és valszeg az utolsó is ) egy pasival aki már elég sok nővel együtt volt, kotont használtunk, viszont volt mindkettőnk részéről orális szex, hozzáért a farkához (amin akkor még nem volt előváladék) és aztán megujjazott. Tegyük fel, hogy hordozza a HIV-et (tekintve hogy elég sok partnere volt), ebben az esetben van rá esély, hogy megfertőződtem?
Amilyen lelkiállapotban vagyok jelenleg, örülnék neki ha nem savaznátok és ítélkeznétek, normális válaszokat szeretnék.
Előre is köszönöm!
Esély mindig van, bár meglehetősen kevés - jelen esetben.
Menj el egy tesztre, semmit sem fognak kérdezni, teljesen anonim az egész. Pár hét, megjön az eredmény, és megnyugszol. Ennyi.
Kérdező!
Tehát nem vagy egy büdös k***a, de egy olyan pacák alá, aki elég sok nővel volt együtt, és te is meglettél neki. :D
Hát persze, hogy ezt titkolni fogod egész életedben, mert te is tudod, hogy egy k***a vagy. Lásd be, ez van. Nyugodtan játszhatod a tisztességes lányt, de helyesebben tennéd, ha meghúznád magad.
Tipikusan olyan nő vagy, aki lehordja a másikat, holott neki van vaj a füle mögött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!