Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy állítsam le a pasimat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy állítsam le a pasimat?

Figyelt kérdés

Szinte minden nap van szex, csak néha marad kis egy-egy nap, illetve amikor megvan, akkor 4-5 napig nincs semmi.

Mégis van, hogy napközben rámír messengeren vagy küld egy-egy olyan SMS-t, hogy: "Őrülten kíánlak!" és hasonlók.

Van, hogy annyira felhúz ezekkel nap közben, hogy este már szinte kedvem sincs a szexhez.

Beszéltünk már róla, de azt mondja, hogy mikor eszébe jutok nap közben nem tudja megállni.

A másik, hogy erőlteti az orális részt. Azt már valahogy megszoktam, hogy minden alkalommal nyalakodik, mert végül is nem csinálja rosszul, de folyton kér, hogy én is csináljam neki szájjal, de azt soha, mert a gondolattól is undorodom. Meg azzal is kikészít, hogy nyalás után csókolózni is akar rögtön. Eléggé illúzióromboló helyzet, mindig nekem kell kiküldeni öblögetni meg szájat mosni, mert neki nem jutna eszébe. Ezt is mondtam már neki, de mintha a falnak beszélnék.

Szerinte izgató lenne úgy csókolózni, de szerintem meg undorító...

Mit tegyek, hogy figyelembe vegye a kéréseimet?

Mert amúgy egy tök rendes ember, nagyon előzékeny, figyelmes és segítőkész. Meg nagyon szeret is, és én is őt, de ezekkel a dolgaival néha megőrjít.

2018. ápr. 24. 09:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
Arra nem gondolsz, hogy ő hogy hogy nem undorodik a lucsoktól ami belőled jön?
2018. ápr. 24. 11:44
 12/20 anonim ***** válasza:
79%

Fura, hogy eddig senki sem hozta fel, hogy beszeljetek meg egymással ezt a dolgot. Ha neki nem fekszik akkor puszipa, fiatal vagy, biztos talalsz egy olyan tagot aki csak misszionáriusban tolja, o meg talal egy nyitottabb csajt.

41N

2018. ápr. 24. 11:51
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
Sehogy. Engedd el. Nem illetek össze. Ez még nem jutott eszedbe?
2018. ápr. 24. 11:59
 14/20 anonim ***** válasza:
51%
Velem még az 1 hónapos időtartamot sem érted volna meg, namhogy az 1 éves évfordulót. Istenem szegény srác, mi mindenre képes egy hisztis pics@ért? :)
2018. ápr. 24. 12:03
 15/20 anonim ***** válasza:
73%
más a szex igények, normális ez, valahol a közös pontot meg kell találnotok, de ha sehogy sem megy, akkor el kell fogadni, hogy az ágyban nem találtok igazán
2018. ápr. 24. 12:19
 16/20 A kérdező kommentje:

Én csak megoldást keresni jöttem, mert érzem, hogy baj van, és mint írtam is, hiába beszéltünk, nem látok kiutat! :(

Nem akartam céltábla lenni, és nem esik jól! :(((

2018. ápr. 24. 12:39
 17/20 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nem szereted igazán, illetve a saját testedet sem. Akibe szerelmes az ember attól nem undorodik, illetve ha a saját testét elfogadja és szereti, akkor a saját puncinedvétől sem fog undorodni. A leírásodban egyértelműen undorral beszélsz a párodról, szóval max. szeretet van a részedről, de nem szerelem. Ezen kellene elgondolkoznod. Előbb-utóbb egyébként tuti félre fog menni, mert egyre jobban frusztrálni fogja, hogy így viszonyulsz hozzá, szóval el kellene döntened szerintem, hogy kompromisszumot kötsz és a fontos annyira neked, hogy megteszed legalább az orális szexet, vagy akkor hagyd a fenébe az egészet.
2018. ápr. 24. 12:47
 18/20 anonim ***** válasza:

21-es vagyok (ha valaki esetleg írna közben).

Csak egy ellenpéldát hoznék fel arra a kifogásodra, hogy miért nem szereted az orálszexet.

Nekem volt olyan csajom, aki minden előzetes bejelentés nélkül a számba pisilt ...és mégsem mondtam azt, hogy mostantól egy csajt sem nyalok ki, de még őt is kinyaltam utána is. Miért? Mert szerettem és örömet akartam okozni neki, nem érdekelvén, hogy nekem jó-e nekem vagy sem. Másodlagos szempont volt, hogy nekem milyen. Ezt hívják önzetlen szerelemnek. Azt az embert meg önzőnek, aki a párja kedvéért nem szeret semmit megtenni, csak ha neki is haszna van belőle.

2018. ápr. 24. 13:00
 19/20 anonim ***** válasza:
54%

A szájöblögetés nagyon gáz...az, hogy nem akarod, hogy a szádba élvezzen szerintem elfogadható.Attól még mehet az orál ezt meg lehet beszélni.

Ha ezt így ilyen formában ahogy most szexeltek elfogadja a párod akkor ne nyígj, örülj neki mert 100 pasiból kb.egy sem menne ki nyalás után öblögetni.Részéről sokkal nagyobb tolerancia szükséges hozzád.

2018. ápr. 24. 13:15
 20/20 anonim ***** válasza:
56%

Jezusom mi ez a sok gyulolkozes csak azert mert nem megeggyezik a szexualis vagya a mai trendekkel? Rossz olvasni hogy mindennek elhordjatok szegeny csajt csak azert mert nem szop es nem csokolozik nyalas utan.

Kerdezo abban igazuk van, hogy te magadtol undorodsz egy bizonyos szinten :)

En szuz vagyok meg szoval meglehet kovezni meg barmit, de ha en lennek egyutt vele nem csinalnak ezekbol olyan nagy problemat. Nem akar szopni nem fog, en szeretnek nyalni mert nagyon izgato, kiskoromban is az volt az elso amit szerettem volna.

De ha valaki regimodi vagy prud az miert baj? Jo az igaz hogy ezaltal olyan part kell keresnie de miert kell hpnak nevezni?

2018. ápr. 24. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!