Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állítsam le a pasimat? Már szakítottunk, de így is éget.
Ilyen és ehhez hasonló dolgokat ír ki fészre, ami azért cinkes, mert rengeteg közös ismerősünk van, és mki tudja, hogy kinek szánja...:
Hallja, mig él.
Azt tagadta meg, amit ér.
Elvonta puszta kénye végett
kivül-belől
menekülő élő elől
a legutolsó menedéket.
Értem én, hogy rossz, nekem is rossz, de nem kéne sztem mkinek tudnia róla...
Szerintem ne foglalkozz vele!
Úgyis azért csinálja mert figyelemre vágyik. Majd megunja.
Ha meg azt mondod neki, hogy ne csinálja akkor még inkább fogja (bár nem tudom milyen személyisége van, de ha rendelkezik egy kis makacsság akkor esélyes, hogy így fog tenni).
Első! Ez egy baromi híres vers József Attilától, úgyhogy ilyen kérdésekkel/kijelentésekkel inkább ne égesd magad! :D
Második! Én is így gondolom, csak marhára bosszantó, meg nem igazán értem, hogy hogy nem látja, ez mennyire szánalmas. Mindegy. :D
Atyaég, azt hittem ilyet csak tinicsajok csinálnak, hogy szakítás után posztolgatnak...
Az a gond, hogy kétfajta ex van.
1.aki leszarja a fejed és nem is szenved
2.aki direkt megaláz, és megvet, csak azért, mert már nem vagy az övé.
kívánom, hogy a tied hamar nőjön fel....
Miért égetném magam, drága kérdező? Attól, hogy egy híres költőnk versrészlete, még lehet saját véleményem. Ami szar, az szar.
Szerintem cikibb az, hogy nem tudsz helyesen verset idézni.
(Szerintem meg nagyon szép vers. :D
De mondjuk nem is ezen van most a hangsúly. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!