Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyi igényetek van a szexre és mennyi jön ebből össze?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 23. 17:56
1/14 anonim válasza:
Nekem 22 évesen napi 2 alkalomra
2/14 anonim válasza:
Heti 2-3. Elég is munka mellett +itthon állatokkal foglalkozom. Ez nekem így jó.
3/14 anonim válasza:
Napi 2-re lenne, ebből örülök ha heti 1 összejön. Barátnőm nincs perpill, szóval meg kell érte küzdenem. :D
4/14 anonim válasza:
Heti 2-3 lenne az igényem és jelenleg ami összejön az majdnem 1. Tehát, ha úgy vesszük 0.
5/14 anonim válasza:
Én az igényt úgy számolom, hogy: amikor már az önkielégités nem elég. Szerintem havi 1 bőven elég, egy kapcsolat nem a szexről szól. Persze, jó ha van, de én soha nem a szexért voltam senkivel kapcsolatban. A szeretetünket kimutathatjuk másképp, folyamatos szex helyett el lehet menni moziba vagy étterembe, egyáltalán nem volt eddig gond ez egy barátnőmnél sem, pedig egyikkel 6 hónap alatt csak 3szor csináltam, a másikkal 8 hónap alatt vagy 10szer. (ezek, ha beleszámít az ujjazás és nyalás). Ha csak szex akkor 1/6hó és 2/8hó 19/f
6/14 anonim válasza:
Havi egy szex? Es kepesek voltak veled maradni? Egy kapcsolat igenis a szexrol is szol. Elmegyunk moziba persze, este pedig olyat szexelunk, hogy masnap estig ki sem birjuk nelkule. Hany eves vagy 60?
7/14 anonim válasza:
Nem, 19 vagyok. És ők sem akartak többet. Nem egy kanos kis nyomorult vagyok mimt egyesek. Ennyi.
8/14 anonim válasza:
Heti 4, többnyire össze is jön.
9/14 anonim válasza:
Napi szinten igénylem, de még nem találtam hozzá megfelelő nőt ami viszonozza, és ő is kívánja minden nap!
10/14 anonim válasza:
7, szerintem te csak nem látod be, hogy inkább ők nem akartak veled szexelni. :D Kanos kis nyomorult azt mondja.. nevetséges vagy haver.. minden egészséges ember kívánja a párját.. és igen, szinte naponta, nem havonta.. szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!