Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, így nektek lenne még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, így nektek lenne még igényetek mást után kajtatni?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy hetente találkoztok a szeretőtökkel - aki kapcsolatban él, te szingli vagy - és hetente jól helyben hagy, értem ezt úgy, hogy mesteri szexxel kényeztetitek egymást órákat, a csaj is érti a dolgát, jó nő is, kedves is amúgy meg normális. A heti egy alkalom mellett még kajtatnátok más lányok után??? (Mellette dolgoztok is 8 órában.) 32 éves férfiről van szó.

2017. máj. 2. 16:58
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Hát nekem a heti egy nem lenne elég, akármilyen is az. Én naponta igénylem.
2017. máj. 2. 17:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Simán, és elvileg szabályos is (már aszerint, amit én szeretői-szexkapcsolatnak gondolok)

Ha valaminprobléma van, akkor beszéljétek meg a kapcsolatotok szabályait, foglaljátok keretek közé, azt csá. De elvileg ennek a szabályzatnak is lehetővé kell tennie azt, hogy nyugodtan keressen mást, és erről említést se kelljen tennie.

2017. máj. 2. 17:15
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Ha sok a munka és tényleg minőségi a szex, akkor én nem keresnék mellette mást. De ha lenne sok szabadidőm és kipihent lennék akkor lehet. De ez egyénfüggő is. Nekem most már inkább a minőség és nem a mennyiség számít. 37F
2017. máj. 2. 17:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

De lenne ám! Főleg így, hogy a szerető nem várhat el semmilyen hűséget vagy​ elköteleződést, amikor ő heti hét napot fekszik le este a férje mellé.

Az ilyen kapcsolat csak szex. Ha jó szex, akkor örülök, de ettől még nem jelent többet. Ha találok olyan nőt mellette, akivel komolyat is el tudok képzelni, akkor rövidre zárom. Kapcsolatban a hűség fontos számomra. Többek​között ezért se becsülöm jobban azt, aki velem csalja a férjét.

Legalább ingyen van és lelkes is. ;)

2017. máj. 2. 17:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? Nehogy már a kapcsolatban élő nő, aki csalja a párját még féltéken legyen a szeretőjére, hogy majd annak már nő kell :D Vicc az egész
2017. máj. 2. 17:49
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
32 évessen több napon kell a szex.a 8 óra után van még szabadidő és akkor még dugni akarok.
2017. máj. 2. 17:57
 7/10 A kérdező kommentje:
5: Dehogymár:)
2017. máj. 2. 17:57
 8/10 anonim ***** válasza:
61%

Addig lenne ilyen nő a szeretőm, amíg el nem kezd hisztizni, hogy én legyek hűséges. Repülne egyből.

A legtöbb férfi pont azért lesz férjes nő szeretője, mert nincs ilyen bonyodalom, csak összejárunk egészségügyi dugásra. Nem számolunk be arról egymásnak, hogy a többi időben ki kivel kefél. Nem akar teherbe esni, hogy megfogjon, nem akar lánykérést, nem kell menni jópofizni a szülőkhöz. Jó esetben nincs mozi, étterem meg ilyen pénzkidobás, csak egy kis szex.

Az, hogy egy házas asszony jó az ágyban, az nem extra, az alapelvárás!

Te meg kicsit sokat képzelsz magadról.

2017. máj. 2. 18:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Persze.

Előbb-utóbb a nagy részünk azért felnő: szeretne komoly kapcsolatot, családot, gyereket... és ezt a vágyat egyszerűen nem elégítheti ki egy szeretői státusz - bármilyen jó is az a szexkapcsolat egyébként.

2017. máj. 3. 00:20
 10/10 A kérdező kommentje:
8: Nem képzelek sokat magamról. Reális vagyok;) Egyébkènt pedig amíg nálam nem áll fent a veszélye hogy tôlem valamit elkap, nála meg akkor hatványozottan fenn áll a veszélye hogy èn elkapok valamit..ez sem fair és korrekt például. És ja, nehogy már még èn boruljak le elôtte, hogy herente rendszeresen odaadja magát nekem (!) azért álljon már meg a menet. Odaadom a testem fixen minden hèten, úgy hogy neki semmit se kell tenni érte kb és kapja a p*ncit. Szerintem meg te képzelsz sokat magadról. Egy nô ha engedi hogy használd a testét, az érték.
2017. máj. 3. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!