Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak olyan nők/férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők/férfiak, akik az átlagon felüli külsejük ellenére se voltak még együtt soha senkivel?

Figyelt kérdés

28/F

Azért kérdezem, mert én pont ilyen vagyok. Történt ez valószínűleg azért, mert gyerekkoromban elég dagadt és ronda gyerek voltam, és utáltak a lányok. Undorodtak tőlem, csúfoltak, fintorogtak, afféle közellenség voltam. Úgy nőttem fel, hogy természetesnek vettem a női nem ellenszenvét. Kb 15-16 éves koromra kezdtem lefogyni, ezzel együtt megváltozott az arcberendezésem is, és mindenféle álszerénységet hanyagolva azt mondom, elkezdtem jól kinézni. Addig persze EGYETLEN lány barátom se volt, soha. Nem is beszélgettem velük egy mondatot se, mert mint mondtam, utáltak. Talán 17-18 éves lehettem, amikor először 2-3 mondatnál többet beszélgettem néhány lánnyal, közeledtek felém mert már jól néztem ki, de akkor már késő volt. Kimaradt a felnövésemből az a fontos szakasz, hogy otthonosan, "anyanyelvi" magabiztossággal megtanuljak kommunikálni a női nemmel, úgyhogy ami ezután jött, már mind mesterséges. Nőkkel csak mesterséges módon tudok beszélni, ösztönösen nem. Mondják is a hátam mögött, hogy bár jól nézek ki, de olyan furcsa vagyok hogy az zavarbaejtő. Amúgy udvarolni se tudtam soha. Intellektuális úton próbáltam meg később is a nőkhöz közeledni, de az soha nem járt sikerrel. Azt vettem észre, hogy ők a közvetlenséget, a merészséget, és az intellektust mellőző laza szöveget szeretik, tehát, ami ösztönből jön, azaz, ami nekem sosem jött. Az évek teltek, szerencsém se volt soha, mert ismerettségi körömben a szebb lányok mindig elkerültek, legyen az főiskola, gimnázium, konditerem, uszoda, munkahely, stb. Mindenhol csak idősebb, vagy hozzám nem illő nőkkel hozott össze a sors. Végül 28 éves lettem, és itt állok úgy, hogy soha, nemhogy nem feküdtem le senkivel még, csók se volt, de a kezét se fogtam meg soha egy lánynak se. Ez elég hihetetlen, és komikus is, tudom. Annyira viszont soha nem voltam kétségbeesett, hogy elmenjek prostihoz, vagy valami lebuj club-ba egyéjszakás kalandot hajszolni, mert mint mondtam, én inkább intellektuális típus vagyok, és ha ezzel a stilussal nem jön össze semmi, akkor inkább nem is kell. Valószínűleg soha nem lesz senkim, egyszűen az életem mindig a lehető legtávolabb sodródott ennek lehetőségétől, és már nemigen hiszek benne, hogy ez bármikor változni fog. Tehát az lenne a kérdésem, hogy ezzel a komédiába illő élettörténettel csak én rendelkezem, vagy azért más is jár ugyanebbe a cipőbe?

2018. ápr. 22. 20:10
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:

Egy Oroszlánkirályból idézetet mondani nem hinném hogy korhoz vagy intellektushoz köthető dolog, főleg ha hasonlókon nőttél fel :)

Dehát pont erre utaltam a mondandóm második részében, hogy még lehetőségem sincs ismerkednem senkivel, mert a környezetembe sehol nincsenek ilyen nők. Menjek utánuk az utcán, kövessem, és szólítsam le őket mint valami szatír? Vagy hogy fussak össze velük? Ne írja senki hogy online, mert az szerintem bőven a szégyen kategória. Annyira nem adtam még le.

Persze, minden lehetőséget megragadtam azon kevesek közül, amikor esélyem nyílt ismerkedni élőben (Egyetem, konditerem, munkahely, stb) de mint írtam ezt is, sosem jártam sikerrel náluk. Soha, mert nem értek a nyelvükön.

2018. ápr. 22. 22:07
 12/54 anonim ***** válasza:

"Soha, mert nem értek a nyelvükön."

" minden lehetőséget megragadtam"

Kicsit ellentétes a két dolog.

Ha mindent megpróbáltál, talán nem azzal kellett volna kezdeni, ha nincsenek sikereid ezen a téren, akkor képzed magad?

Megtanulsz a nők nyelvén pl?

Megtanulod értelmezni a viselkedésüket, amennyire lehet.

Akkor talán tudnád mikor, és mit kéne tenned.

2018. ápr. 22. 22:12
 13/54 A kérdező kommentje:
A hiba abban rejlik, hogy de, próbáltam. Olvastam erről, kérdezősködtem más férfiaktól a témában, (nőktől ugyebár nem tudtam kérdezni, mert még nő barátaim sincsenek) és pontosan ettől lett mű az egész. Ha könyvből tanult dolgokat, elméleteket próbálom meg a gyakorlatba vinni, akkor bukik az egész, mert pocsék színész vagyok, műanyag lesz tőle a próbálkozás, a nők persze ezt azonnal megneszelik. Nem szeretek magamból bohócot csinálni, mostantól inkább adom magam, olyannak amilyen vagyok, legalább saját magam miatt ne kedveljenek.
2018. ápr. 22. 22:31
 14/54 anonim ***** válasza:
Én értem miről beszélsz, de hidd el hogy nem vagyunk mi nők annyira mások. Csak képzeld azt hogy egy férfival beszélgetsz ha az segít. :) Nekem se mindig ment olyan egyszerűen a kommunikálás nem csak az ellenkező nemmel hanem senkivel. Csak nekem ez önbizalom hiányból adódott. Na mindegy. De mindig mikor egy idegennel kellett beszélgetnem elképzeltem hogy egy jó barátom és furán hangzik de bevált. Mert így természetes tudtam lenni. Aztán azóta megy enélkül is, hidd el ki lehet ebből törni, csak akarni kell. :)
2018. ápr. 22. 22:34
 15/54 A kérdező kommentje:
Én csak azt nem értem, miért múlik ennyi minden a beszélgetésen, meg a gesztusokon a nőknél. Nálam, ha lenne egy nő, aki tetszik, tőlem aztán mondogathatná egész nap csak az "A" betűt, nézhetné egész végig a földet, akkor is pozitív élmény lenne számomra a találkozónk, és legközelebb is találkozni szeretnék vele, de ez fordítva nem így van. Én egyáltalán nem vagyok önbizalomhiányos, sőt, a tét nélküliség miatt (hogy valószínűleg úgyse jön össze) még inkább nyugodt vagyok. Férfiakkal, gyerekekkel, idősekkel nagyszerűen megtalálom a közös hangot, de akármelyik stílust viszem át a nőkre (férfias fröcsögés, idősekkel való lassú és megfontolt kommunikáció, gyerekekkel való harsány hülyülés) mindegyik bukik, és ahogy ők mondják mindig, ciki vagy fárasztó lesz számukra a dolog. Persze, ezt nem nekem mondják a szemembe, mindig másod vagy harmadkézből kell megtudnom. Élőben csak dolguk van, és mosolyogva elmennek.
2018. ápr. 22. 22:57
 16/54 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Hát igen, a legtöbb nő ilyen, mert szeretjük ha a pasinak jó a dumája, ez van. De pl az exem is hasonló volt, még mikor alig ismertem is hallottam a hangján hogy olyan természetellenesen beszél velem. De aranyos volt, kedves stb és láttam rajta hogy igyekszik, aztán idővel feloldódott és két évig voltunk együtt, szóval nem reménytelen a dolog.
2018. ápr. 22. 23:07
 17/54 anonim ***** válasza:

"Ha könyvből tanult dolgokat, elméleteket próbálom meg a gyakorlatba vinni, akkor bukik az egész, mert pocsék színész vagyok, műanyag lesz tőle a próbálkozás, a nők persze ezt azonnal megneszelik"

Nem a könyvből tanult sablonokkal kéne talán foglalkozni.

Nem is az ilyen PUA hülyeségekkel.

Nem megfelelő forrást használt, vagy nem megfelelően használod fel és építed a tudásodba, ha nem tudod a fejlesztésedre felhasználni.

"ahogy ők mondják mindig, ciki vagy fárasztó lesz számukra a dolog.

mostantól inkább adom magam, olyannak amilyen vagyok"

Erre saját magad adtál választ igazából:

"Nálam, ha lenne egy nő, aki tetszik, tőlem aztán mondogathatná egész nap csak az "A" betűt, nézhetné egész végig a földet, akkor is pozitív élmény lenne számomra a találkozónk, és legközelebb is találkozni szeretnék vele, de ez fordítva nem így van."

Az embereknek, ha van lehetőségük, és a nők is megválogatják a társaságukat.

Nem érik be akárkivel, akármivel.

Ha adod magadat, és ez fárasztó, ciki akkor talán el kéne gondolkoznod, hogy nem kéne-e változtatnod a viselkedésmódodon?

Ha a mostani úton nem jutsz el a nőkhöz, új útvonalterv kéne talán...

Egy idézettel lehetne talán ezt pontosan kifejezni:

"Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár."

(Nem tartalak elmebajosnak, ne értsd félre. A mondanivaló a lényeg.)

2018. ápr. 22. 23:15
 18/54 A kérdező kommentje:
Gondolhatod, hogy próbáltam változtatgatni ezen-azon, de ha egyszerűen nem tudod min kéne, mert olyan szinten nem értessz a dologhoz, akkor hiábavaló. Egy példával élve, ha elromlik a kocsid, én nem vagy autószerelő, akkor aztán tökmindegy mivel próbálkozol, magadtól nem fogod tudni beindítani. Mellesleg sokszor hallgattam ki ezeknek a "menőbb" srácoknak a csajozós szövegeit, hát, ha tényleg ezek a "hova jársz egyetemre?" meg "tetszik ez a szám?" szintű mérhetetlenül felszínes kérdések, na meg persze a felszínes, süket duma tetszik a nőknek, amik akár limonádé vígjátékokban, sorozatokban és reggeli rádióműsorban is gyakorta elhangozhatnának (vagy épp onnan lopták a szöveget) , akkor én inkább feladom az egészet. Azon kívül, hogy nem is tudnék efféle felszines dumát nyomni a nőknek, nem is akarnám magamat lealacsonyítani ezzel. Szerintem, ha nekem lesz is valaha valakim, addigra már 50 év körül leszek. Akkor majd, az idősebb nőket talán le lehet majd nyűgözni mély, és tartalmas beszélgetésekkel is, már az első találkozásnál...
2018. ápr. 23. 01:40
 19/54 anonim ***** válasza:

A problémát abban látom, hogy elkönyvelted magadban, hogy neked ez nem fog menni. Úgy nem lehet dolgokba belevágni, hogy nekem ez nem fog menni.

Esetleg próbálkozz online társkeresővel, csettel: ha nem kell valakivel szemtől szemben állnod, akkor talán könnyebb lesz természetesen írni. Gondolj arra, hogy ha lány, ha pasi vagy, csak ember vagy, ilyen módon hasonlók, tehát egy csaj is csak olyan mint te...

És szerintem nyugodtan állj le kevésbé jól kinéző lányokkal is beszélgetni, tökéletes alkalom arra, hogy megpróbálj egy kellemes beszélgetést összehozni, "gyakorolj", esetleg barátkozz.

2018. ápr. 23. 04:55
 20/54 anonim ***** válasza:

Legutóbbi vagyok: a hova jársz egyetemre vagy a mi a kedvenc számod lehet nem egy mélyröptű kezdés, de sok plusz pontot kap ott, hogy érdeklődő, másrészt erre könnyű válaszolni és komolyabb téma felé is el lehet vinni.

Az emberek általában legjobban magukról szeretnek beszélni, tehát ha érdeklődést mutatsz iránta és megkérdezed, mit tanul vagy dolgozik, kikéred dolgokról a véleményét, akkor értékelni fogja az érdeklődésed. Jó stratégia lehet a közös pont keresése, erről már rögtön beszélgethettek is. Míg ha elkezdesz valami bonyolult és "fú de mély" dologról beszélni, akkor abból nekem pl. csak az jönne le, hogy erőltetetten teszed a nagyokost, tolod a rizsát, és inkább teszed az agyad, de én nem igazán érdekellek, és alig fogom várni h lerázhassalak végre, főleg ha az adott téma nem érdekel.

2018. ápr. 23. 05:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!