Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Engedjek a kisértésnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjek a kisértésnek?

Figyelt kérdés

25 eves leszek , van egy nalam 26 evvel idosebb ferfi.

Kívánom ot, o is engem. De felek a korkulonbseg miatt.

Jovoheten vele alszom, azt beszeltuk meg. Valoszinuleg szexet akar, en is igazából.

De felek is.

Szerintetek bele menjek?

Van mit veszitenem?

2018. ápr. 22. 09:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Meg leszel szpatva es dgva. Mi itt a kerdes? Az ott alvasra igent mondtal, ez egyenlo a fentiekkel a szemeben, ne legyenek ketsegeid.
2018. ápr. 22. 12:28
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha nehezen állna fel vagy problémás lenne nem menne bele egy 25 évessel a dugásba. Mért égesse magát porrá előtted. Biztos menni fog.

Az 55 éves haveromat kérdeztem hogy megvan-e még a szeretője. Azt mondta: "elég nekem otthon szégyenkezni. Minek menjek máshova? szégyenkezni?

2018. ápr. 22. 12:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Az 51. életkor nem egyenlő a hetvennel !

A férfiak általában ebben a korban a legjobbak az ágyban !

Ezt nem csak bizonyos tanulmányok állítják így, hanem sok más közember is !

Ne tégy fel ilyen buta kérdéseket. Teljesen abszurd már maga a kérdésed is, hogy nem fog felállni neki...

2018. ápr. 22. 16:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Meg nem történt dolgokon aggódni előre, a világ legnagyobb baromsága. Ha ilyeneken agyalsz akkor ne is feküdj le vele.
2018. ápr. 22. 18:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Semmiképp nem hagynám ki. Biztos jó lesz. Irigyellek!
2018. ápr. 22. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!