Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjek a kísértésnek?

Figyelt kérdés
2 hete járunk. albiba aka költözni. de van 1 olyan érzésem h nem engem akar, hanem csak 1 lakótársat aki fizeti vele a dolgokat így könnyebb lesz neki. Mi értelme van ennek?
2010. jún. 8. 20:13
 1/8 anonim ***** válasza:
hat ha ugy érzed, h igy van, akkor semmiképp ne menj bele, nem lenne jo neked hosszutávon h kihasznál. késobb nehezebb lenne mar változtatni, akkor inkabb most
2010. jún. 8. 20:15
 2/8 A kérdező kommentje:
ha kiderülne h kihasznál akkor nem érdekelne felvinnék oda pasikat meg stb. élném az életem tovább
2010. jún. 8. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:
2 hét után tényleg elég hamarnak tűnik a dolog.
2010. jún. 8. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem is még korai.
2010. jún. 8. 20:24
 5/8 A kérdező kommentje:
de már a harmadik vagy második talinkkor mondogatta az összeköltözés témát
2010. jún. 8. 20:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Kissé gyanús, miért mondaná már akkor hogy költözzetek össze amikor még szinte nem is ismer? Szerintem is csak kihasználni akar, ne dőlj be neki és ne te fizesd a lakását.
2010. jún. 8. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Meg amúgy is, ha 2 hét után összeköltöznétek, abból semmi jó nem lenne. Mit csinálnál ha kiderülne hogy mégse jöttök ki?
2010. jún. 8. 21:46
 8/8 A kérdező kommentje:
elmennék 1 kóterba
2010. jún. 9. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!