Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjek meg neki a szexben olyan dolgokat, amiket én nem szeretnék csinálni, csak hogy együtt maradjunk?
Csak abba menj bele, amit Te is szeretnél, és élveznél.
Persze ahhoz, hogy megtudd, élvezed-e, ki kell próbálni... Ti tudjátok.
Én elég felháborítónak tartom, hogy az itteni válaszolók minden kapcsolatot szét akarnak szedni, amivel egy kicsi gond is van. A kérdező is leírta, hogy nagyon jó a kapcsolatuk és szeret benne lenni, csak az a gond, hogy nem egyezik a fétisük. Ezt egyébként meg lehet beszélni. Tudjátok, ki lehet nyitni a szátokat.
De egyébként nem ez az első ilyen kérdés, mindenhol ezt a baromságot nyögitek be, de egyébként füttyszóra ötösével ugyanazt. Túl durva volt a szex? Szakítsatok! Nem szeret gumit húzni? Szakítsatok! Nem kedvel az anyja? Szakítsatok! Késett a mensi? Szakítsatok! Nevetséges.
#6 dikk mán, tezsvírem, hiszen névrokonyok vagyunk!
Keblemre tezsvír! :)
# 7
A "megbeszélésen" szerintem túl vannak a kérdésből ítélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!