Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjek a kisértésnek?
25 eves leszek , van egy nalam 26 evvel idosebb ferfi.
Kívánom ot, o is engem. De felek a korkulonbseg miatt.
Jovoheten vele alszom, azt beszeltuk meg. Valoszinuleg szexet akar, en is igazából.
De felek is.
Szerintetek bele menjek?
Van mit veszitenem?
Azt neked kell leginkább tudnod, hogy ezt illetően van-e okod mitől tartani.
Nekem is volt hasonlóban részem, ő ugyan 48 volt én pedig akkor 18, de sajnos a korkülönbség miatt sosem jött el a megbeszélt találkozóra, pedig hihetetlenül megszerettem és ő is kötődött hozzám.
Bárhogy döntsetek, az biztosan helyes lesz.
Ebből kapcsolat nem nagyon lehet, de barátság és szex igen. Ha ez elég egy ideig, akkor miért ne?
Nekem is volt hasonló.
Ez azért nem igaz.
Másabb egy 40,50-es max egy magát jól tartó, jó képű 60-as
mint egy 70-es férfi, aki még mindig ragaszkodik a másokkal való szexre ! Úgyhogy nagyon nem mindegy...
De ízlések és pofonok....
Az ő esetükben szerintem nincs ebben semmi rossz, ha vonzódnak egymáshoz, szerintem ez nem probléma, még akkor sem ha végül családot alapítanak.
Igen, engedj a kisértésnek! Próbáld ki!
Ha esetleg rosszul sülne el a dolog akkor is megpróbáltad! De ha nem próbálod ki akkor egy életen át rágódhatsz rajta, hogy milyen lett volna ha ...!
Mi van ha nehezebben all neki fel?
Sosem voltam meg olyannal akinek élesztgetni kellett volna.
Amikor eddig csokoloztunk vagy ilyesmi mindig kemeny volt neki,ereztem.
De mi van ha most mégsem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!