Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti hány évesen? Részletek lent.
16 évesen volt minden.
Először egy fiúval volt tapizás, ujjazás, és szopás. Aztán egy másikkal történt meg a szex, előtte 69, szóval akkor nyaltak ki először.
12 evesen nyaltak ki eloszor, ugyanakkor szoptam is de a szuzimet nem akartam ilyen hamar elveszteni igy az mar 13 eveaen tortwnt meg
Most vagyok 18
Jó sok ribi van itt.😄 12-13 évesen már szexre vágynak... Jó ég.
18 vagyok és még mindig szűz.XD
Nem azért, mert nem lett volna lehetőségem szeretkezni. Lett volna, csak nem éltem vele.
Szép, mondhatom.:)
Igen, én lennék a 16-os.
Nem, nem tartom magamat későn érőnek.
Lehet, hogy nem volt szép húzás tőlem sem, hogy leribiztelek, de egyszerűen az ilyen viselkedés ribis. Akkor is, ha te esetleg mégsem vagy az...
És persze, a te életed, de én ezzel nem dicsekednék...
Én viszont büszke vagyok rá, hogy 18 évesen szűz vagyok. Nyilván tudom, hogy nem ez a megszokott, de hagyjatok már a "12 évesen krvára érettebb voltam, mint te 16 évesen" dumákkal...
Mint mondtam, lett volna rá lehetőségem, hogy szexeljek. Több is. Nyilván valami oka van, hogy nem tettem.😅
Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!