Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban elképzelhető az, hogy a 20 év feletti nők között is vannak még szüzek?
Figyelt kérdés
Tényleg vannak ilyen nők? Mi miatt?2018. ápr. 20. 17:09
11/16 anonim válasza:
Akit én ismerek azért szűz 32 évesen,mert gyerekkorában éveken át molesztálták, és még nem tudta feldolgozni szegény:'( . Az egész életére kihatott,nemcsak erre, az élete egyik területe sincs rendben, tépkedi a szemöldökét,és a haját, kesztyű nélkül üti a falat meg ilyenek :'(Vagyis a szüzessége a legkissebb gondja. Mást nem ismerek,csak olyanokat akik 21-22 évesen veszítették el.
13/16 anonim válasza:
Eddig csak 20 év feletti szűz lányokkal voltam.
14/16 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok és még szűz. Nem tartom magamat csúnyának, nem vagyok vallásos meg semmi ilyesmi, csak szimplán így alakult. Eddig egyszerűen még nem volt olyan srác az életemben, akivel ki tudtunk volna alakítani egy működőképes kapcsolatot, akivel sok mindenről tudunk beszélgetni és kölcsönösen szeretjük egymást, vonzónak látjuk egymást, megértjük és támogatjuk egymást, stb., stb. Voltak próbálkozások, de valami miatt nem működött, ezt szerintem nem kell részletezni, de például volt amikor egyszerűen csak teljesen mást gondoltunk a világról, volt akinél pedig úgy éreztem, hogy birtokolni és irányítani akar, valamint nyilván csomó srác csak szimplán dugni akar, de nekem ezekre nincsen szükségem. Én így is jól érzem magam, csomó dologról szól az életem, tanulok, dolgozok, van hobbim, vannak barátaim, van családom és összességében elégedett és boldog vagyok az életemmel, semmilyen hiányérzetem nincsen.
15/16 anonim válasza:
#5-#14-es válaszokat ősszekeverve van nálam is.
16/16 anonim válasza:
Van két barátnőm, az egyikük 20 éves, a másik 22. A 20 éves: Nem jár el sehova, nem ismerkedik (bár azt mondja, hogy szeretne kapcsolatot). A 22 éves: Saját bevallása szerint vár az igazira. Lett volna lehetősége többször is arra, hogy elveszítse, elég sok pasi próbálkozik nála, csak túl válogatós (ezt is ő mondta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!