Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul lettem szeretkezés után! Elképzelhető, hogy az élvezettől lettem rosszul? 23/N
A párommal szeretkeztünk egy hatalmasat. Többször beleélveztem a párom szerint ötször-hatszor is. Egyszer csak azt vette észre, hogy megakart csókolni, de nem sikerült. Nagyon megijedt. Annyira hevesen dobogott a szívem és begörcsölt a testem, hogy nem tudtam megszólalni. Azt mondta a párom körülbelül 10 perc múlva szólaltam meg, amikor már hozott vizet. Utána még a karjaiban tartott, ahogy mindig szokott. Nagy zsibbadást és fáradságot éreztem, szinte meg sem tudtam mozdulni. Szegénykém nagyon megijedt!
Mindig élvezem az együttléteinket, mivel mindig megadjuk a módját a dolgoknak, de olyan, hogy 10 percig nem tudtam megszólalni még nem volt.
Más nőnek is volt már ilyen tapasztalata?
XDDDDDDDDDDDDD
Köszi hogy feldobtad a napom xdd
Kedves 3. válaszoló!
Először is köszönőm az értelmes hozzászólást. Tudtommal nem vagyok epilepsziás. Igen, párom is azt szeretné, hogy mennyek orvoshoz, mert nagyon megijedt! Ő még, arra gondol, hogy nem-e lehet attól, hogy nagyon hosszú volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!