Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem “meglovagolni” a pasit.
1. Úgy én irányítom az iramot
2. Úgy érzem legmélyebben magamban a kukit
Több is van, és mindegyiket másért szeretem.
Kutyapózt azért, mert úgy mélyebbre megyek, és jobban is érzem. Aztán van amikor fekszünk mindketten az oldalunkon, és "kiskifliben" hátulról akciózok, úgy hogy közben ölelem. Ez nekem az egyik legbensőségesebb póz. Nem tudom ennek mi a neve, de szerintem értitek. És végül a misszionárius, mert az egyszerű, de nagyszerű. :) 27/f
Lovagló, ha rámarkolok a seggére és úgy dugatom magamon.
Kutyapóz a mély behatolás és a csattogó fenék miatt.
Meg amikor az ölembe van, szintén az intenzív érzés miatt.
Hasonlóan az eddig leírtakhoz.
1. Kutyapóz, úgy hogy a fejem lent van a párnán, a fenekem fent, a lábaim nagy terpeszben (a térdemen). Így a legmélyebb a behatolás és közben lehet izgatni a fenekemet ujjal.
2. Lovagló póz. Szintén mély behatolás és én adom a ritmust.
3. Alkalmi kapcsolatoknál szórakozóhelyen a kedvencem amikor én ülök, szétterpesztem a lábaimat, a pasi állva szemből hatol be. Ehhez nem kell akkora bizalom.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!