Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak megigértem ha kipróbaljuk az anált, de megy a hasam! Ígyis lehet?
Figyelt kérdés
Sajnos már 2 napja hasmenéssel küzdök , de ma este nálunk lessz és megbeszéltük h kipróbáljuk . Esetleg ez kizáró ok vagy lehet olyan ez hirtelen beindítja hasmenést nálam ?2018. ápr. 19. 12:51
11/18 anonim válasza:
Csak azt ne. Egyszer én is megjártam. 1x ment délután a hasam, hajnalban csinaltuk... nem kellett volna. Kicsusszant..
12/18 anonim válasza:
Nekem régi vágyam, hogy egyszer baleset történjen anál közben...
13/18 anonim válasza:
Mond meg neki szépen, és kárpótold... mondjuk elégítsd ki orálisan.
14/18 anonim válasza:
"Nekem régi vágyam, hogy egyszer baleset történjen anál közben..." Az ilyen válaszokért járok ide.
16/18 anonim válasza:
Tuti, hogy kamu kerdés. Ennyire senki se hülye. :D
17/18 anonim válasza:
Jajj csak ezt ne xd
Bár igaz, hogy nekem szorulásom van anál után, de nem hiszem, hogy ez lenne a megfelelő hasfogó a számodra😂😂😂
18/18 anonim válasza:
Szerintem csak egy kamaszfiú vagy aki szórakozásból írta ki ezt a kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!