Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak megigértem ha kipróbaljuk az anált, de megy a hasam! Ígyis lehet?
Figyelt kérdés
Sajnos már 2 napja hasmenéssel küzdök , de ma este nálunk lessz és megbeszéltük h kipróbáljuk . Esetleg ez kizáró ok vagy lehet olyan ez hirtelen beindítja hasmenést nálam ?2018. ápr. 19. 12:51
1/18 anonim válasza:
És csak ma lehet kipróbálni ? :)
2/18 Csajszii16 válasza:
a gyomorfogo a legjobb barat :))) vegyel be egyet es ennyi. De azert jobb lenne a kovetkezo alkalomra halasztani
3/18 anonim válasza:
Gondold át mire vállalkozol. Mert ha épp nem is érzed, hogy kell kakilni, attól lehet, hogy odabent már egy szép nagy adag várakozik, magyarán szex előtt neked ki kellene mosnod belülről a végbeled, erre te készen állsz? Egyébként én amikor először próbáltam volna ki a barátommal, kb csak 2 centire tette be, iszonyatosan fájt, és be is indított valamit, mert 2 perccel később rohantam a wc-re (és nem volt előtte hasmenésem vagy bármi bajom). Soha többet nem próbáltam azóta, és nem is akarom.
5/18 Noren1989 válasza:
A foson még jobban csúszik...
6/18 anonim válasza:
Szerintem ne kockáztatásával, inkább kérj "halasztást", mert lehet, hogy egy életre szóló ( negatív) élmény lesz belőle...
7/18 anonim válasza:
Én szeretem az anált, és örülök mindig, amikor egy lány felajánlja, de ilyen esetben biztosan nem várnám el. Később be lehet ezt még pótolni, vagy nem? ;)
8/18 anonim válasza:
Majdnem belinkeltem egy képet, de akkor tuti kib-sztak volna innen.
9/18 anonim válasza:
2db imodium instant, aztán végbélmosás.
...de igen, jobb lenne ha nem a hasmenéstől fájó hátsóval kezdenétek neki az análnak, mert nem fog neked tetszeni (kivéve ha van egy kis kulafétis)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!