Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyi idő kell az orgazmusig szex közben?
Figyelt kérdés
Nekem 5-10 perc elég, de ez attól is függ, hogy mennyire vagyok hangulatban. Sokszor nem lesz 2., mert attól is kielégülök, vagy olyan soká jönne hogy már ráunnék. Minden partneremnél így volt eddig.
Ti könnyen, gyorsan élveztek el?
2018. ápr. 15. 15:30
2/6 anonim válasza:
Az előjátéktól függ,ha nagyon felizgatnak akkor nem sok kell.Póztól is függ.Ha a fiú eltalálja az ütemet és nem lassít akkor hamarább jön.
3/6 anonim válasza:
Én is el tudok hamar. Nekem egy maszti a videó kezdetétől max 8 perc. KézmOsással együtt.
4/6 A kérdező kommentje:
és szerintetek ez az általános vagy mi vagyunk ilyen csodabogarak hogy hamar elmegyünk?
én ezt nem tudom kontrollálni, és ha elmegyek, akkor sokszor már nincs kedvem tovább csinálni :/
2018. ápr. 19. 13:03
5/6 anonim válasza:
Uh, én is legszívesebben mondanám a pasinak hogy kösz, most már mehetsz. (Függetlenül attól hogy ő hol tart)
6/6 anonim válasza:
Ha nem akarsz elmenni, válts pózt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!