Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti nem érzitek magatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti nem érzitek magatokat rosszul szex után ha nem értek el az orgazmusig?

Figyelt kérdés
Vagy attól még kielégültök? Bocsi ha hülye kérdés de még szűz vagyok és ez foglalkoztat.

2018. jan. 20. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Engem nem zavar, jobban zavarna, hogyha a partneremnek nem lenne orgazmusa. Attól még élvezem a szexet.
2018. jan. 20. 20:43
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Amíg nem elégültem ki, addig nincs vége a szexnek. Megkérem, hogy fejezze be kézzel/nyelvvel.

De előfordul, hogy orgazmus nélkül is kielégültnek érzem magam.

Szóval orgazmus nélkül is lehet minden príma.

2018. jan. 20. 20:47
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Az orgazmus a csúcspont...miért ne lenne?Össze sem jöttem volna senkivel komolyabban aki nem tud kielégíteni.

Mindig van orgazmusom.

2018. jan. 20. 20:48
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Én iszonyat dühös tudok lenni, ha nem jutok el a csúcsra. Egyszerűen idegesítő, és időpocsékolásnak érzem, ha úgy szexelek, hogy nem jutok el a csúcsra.
2018. jan. 21. 00:35
 5/8 anonim ***** válasza:
30%
Nem sok dobása van annak aki nem elégít ki.
2018. jan. 22. 17:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Alap az orgazmusom szex előtt (orál, kézzel csiklóizgatás.)

Ha ez nincs, akkor szex sincs.

De ha így elmegyek, nem izgat, hogy szex közben sikerül-e, vagy sem.

2018. jan. 22. 18:36
 7/8 anonim ***** válasza:
72%
De! Ezért vagyon olyan pasival, aki imád kinyalni engem 😆
2018. febr. 3. 11:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak azert szokott zavarni, mert a partnerem csalodottnak tunik olyankor. Es egyszeruen nem hiszi el, hogy en anelkul is elvezem az egyuttletet. Ha meg fontosnak erzem, hogy en is elmenjek, mindig segit benne szajjal/kezzel.
2018. febr. 4. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!