Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, ha nem juttok el az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, ha nem juttok el az orgazmusig attól még élvezitek a szexet a férfival akit szerettek?

Figyelt kérdés
A kérdés úgy értendő,hogy nem minden alkalommal van orgazmusotok.

2016. szept. 10. 23:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Orgazmus nélkül is lehet jó. Én egyébként igen, élvezem enélkül is.
2016. szept. 10. 23:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen,élvezem.Vannak alkalmak amikor nem sikerül az orgazmus de ettől függetlenül is nagyon jó a szex.
2016. szept. 10. 23:22
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Igen, de azért jobb, ha van a végén orgazmus. Ha esetleg ő hamarabb elmegy, akkor befejezi kézzel vagy szájjal.
2016. szept. 10. 23:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, bennem nincs is csalódottság, ha mondjuk nem sikerül, csak benne. Én élveztem úgy is, testileg is, lelkileg is:) Testileg persze jobb ha van orgazmus, de ha néha nincs akkor nem dől össze a világ:D
2016. szept. 10. 23:30
 5/10 anonim ***** válasza:
41%

Kell a kielégülés, kell a befejezés.

Az orgazmus hiánya/elmaradása megalkuvás, beletörődés, egyfajta kényszerhelyzet, mintha egy nagy és finom szendvicset félidőben kivennének a kezedből.

De nekünk nőknek ez jutott, a válaszokból is látszik hogy mennyire gyakori a helyzet.

2016. szept. 11. 03:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Kedves #5.az a probléma ezzel hogy sok nő és kihangsúlyozom nem mind,semmit nem tesz az orgazmusért,csak fekszik mint egy db fa és a fának nincs orgazmusa :)
2016. szept. 11. 05:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Eggyet ertek az 5-el, de kedves 6- os van olyan hejzet is hogy a no hiaba tesz meg barmit ha a pasi onzo. Hidd el tudom mirol beszelek. Persze nincs sok tapasztalatom pasik teren igy tisztelet a kivetelnek.
2016. szept. 11. 07:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Persze, én élvezem.

Páromat sokkal jobban frusztrálja, mint engem. :) Szóval ha te is pasi vagy, aki nem hiszi el, hogy így is elég jó a barátnőjének, akkor megnyugtatlak: de igen. :P

2016. szept. 11. 09:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Én a szex minden részét élvezem, tehát az orgazmus előtti állapotot is, viszont ezzel pont az történik, hogy annyira fel vagyok húzva, hogy kell az orgazmus. Tehát nálam nincs olyan, hogy szex orgazmus nélkül. Mindig elélvezek. Ha véletlenül a párom előbb megy el, akkor pedig megoldjuk máshogy.

Az, hogy néha nem jön össze, vagy néha csak egyoldalú a dolog, mert úgy hozza a helyzet, azzal nincs semmi gond, de hosszútávon nem tudnék egy olyan kapcsolatban élni, ahol nincs orgazmusom szex közben.

2016. szept. 11. 16:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Majdnem másfél éve vagyok együtt a párommal. Nem tudok elmenni szex közben soha. Nem is volt még rá példa. Miután ő elmegy mindig kielégít orálisan és kézzel. Nem lenne olyan jó az együttlét ha nem lenne orgazmus a vége.

23N.

2016. szept. 27. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!