Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy chatszexnél, hogy nem volt kedvetek és csak a, másik fél örömére az orgazmusig juttatátok és másik alkalommal forditva? Önző dolognak tartjátok, ha csak ti maszturbáltok?
Figyelt kérdés
2016. jún. 26. 18:20
1/6 anonim válasza:
Nem tudok elélvezni a szexchatre...
2/6 anonim válasza:
akk volt jó mikor irogatott, aztán át is jött, na attól elmentük mindketten :)
3/6 A kérdező kommentje:
Mi rendszeresen chatelünk, de előfordult olyan nekem nem volt kedvem s ezért neki akartam örömet szerezni. Ezt ő önzőnek találta, hogy csak ő élvezzen el. Hosszas rábeszélés után meggyőztem és elélvezett. Egyébként Nő kérdező vagyok.
2016. jún. 26. 18:52
4/6 anonim válasza:
És ismered személyesen is? Hogy megy ez?
5/6 anonim válasza:
kedves kérdező, ha gondolhatod, akkor mi is szexchatelhetnénk néha :D ;)
6/6 anonim válasza:
Nem szerintem nincs abban semmi ÖNZŐ. Volt úgy hogy csak én maszturbáltam meg kértem a partnerem hogy nincs d. kedve és ideje JUTTASSON A CSÚCSRA.
Mindenféle lamentálás nélkül közreműködött. Ha fordíttva lenne A emlőitÉn is SZÍVESEN ASSZISZTÁLTAM VOLNA AZ Ő ORGAZMUSÁHOZ.
MIÉRT NE ÉLVEZHETNE EL HA NEKI AHHOZ VAN KEDVE NEKEM MEG NINCS VAGY NEM VAGYOK OLYAN HELYEN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!