Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok is olyan kíváncsiak az orális szexre?
Mert én amikor szűz voltam, nagyon érdekelt milyen amikor szopiznak. Minél hamarabb meg akartam tudni/tapasztalni. Dehát egy tini pasinak nem olyan egyszerű a dolga mint egy lánynak. A lányoknál is így van? Vagy ők szégyenlősségből (saláta/baba/kilógó/szőrös/nedves stb) nem is akarják?
Voltam már több lánnyal, volt aki szűz volt. Nem hogy nem mondták hogy csináljam, volt akit úgy kellett meggyőzni. Persze később örült neki.
Azóta eltelt jópár év, és most újra felvetődött a kérdés bennem.
Mivel nem volt összehasonlítási alapom, szerintem bármilyen lett volna, élveztem volna, úgyhogy jó élmény volt. :D Bár visszagondolva nem volt nagy szám, azóta ezerszer jobban is csinálta már ugyanaz a személy, szóval egyre jobban felülmúlja a várakozásaimat...
Most 19 vagyok (és még mindig nem annyira tapasztalt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!