Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak próbáltam feldobni a kapcsolatunk, ez akkora baj?
Felszednék egy férfit egy kisfiú helyett...
Egy normális pasi a két kezét összetenné, ha a csaja ilyen kezdeményező, nyitott lenen, csak a hülye nem örül ennek...
egy férfit keress,ne egy elkényeztetett ovist!
..
Eléggé butácska. Én magam vettem a barátnőmnek, neki azóta is tetszik.
28f
Nyugi. az én párom aztmondta ha merek venni egy vibrátort vége mindennek és befejeztük egymással. pedig csak egy tampon méretű mini vibrit szerettem volna.
Szerintem sérti a Férfi büszkeségüket ezzel úgy érzik nem elég jók és idegenkednek attól h valami mű dolog is szerepet játszon attól félnek h a mű cucc nagyobb örömet extázist okozz mint ők a hús-vér farkukkal.
24N
Éretlen...
Gyere hozzám, velem nem lesz unalmas! :D
35F
#6. köszi igazad lehet, a férfi büszkeség(ego) lehet a dologban.. Erre nem gondoltam :)
#8. A vibracios tojás lényege h egy taviranyiton o irányít mindent szóval nem maszti parti... És talán csak 19 éves vagyok na és? 3éve együtt vagyunk és talán most is szuperül működik a kémia, de nem emiatt kell az újdonság hanem szeretném megelőzni ami talán évek múlva megtörténhet. És ezt azzal a férfival akivel maximálisan fel tudok szabadulni és nem feszengek. Ami most van. Fiatal vagyok, mikor ha nem most? :) Szerintem érthető ok. Azért köszönöm a válaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!