Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak mi a jó ebben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mi a jó ebben?

Figyelt kérdés
Azokhoz szól a kérdésem akiket izgat az erényöv. Mit élveztek ebben?

2018. ápr. 8. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Számomra a bizalom kiteljesedését jelenti a párom iránt. Az benne a jó, hogy teljes mértékben odaadom neki magam, azt tesz velem, amit csak akar, és bár tudom, hogy nem fog rosszat tenni velem, mégis izgalommal várom, hogy mi lesz.
2018. ápr. 8. 14:14
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
Ez a szado-mazo egy formája.
2018. ápr. 8. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:
47%
játék
2018. ápr. 8. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:
70%

Aki nem ért hozzá, az miért mond hülyeséget? Mi köze van a szado-mazóhoz? Annak az a lényege, hogy az egyik felet az izgatja, ha testi fájdalmat okozhat a másiknak, a párját pedig az, hogy testi kínt élhet át a párja által. Az erényöv nem okoz fájdalmat, csak annyi, hogy lelkileg az egyik fél alárendeli magát a másiknak.

24/N

2018. ápr. 8. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez előttem szóló leányzó nagyon jol megfogta a lenyeget !

Pl engem is izgat mikor rám van zarva és a parom kedvében járva pár nap után elélvezhetek ez szerintem irtó izgi neki es nekem is . Szereti csinálni hogy húzza az agyam ! 😀

2018. ápr. 19. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!