Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mi a jó ebben?
Figyelt kérdés
Azokhoz szól a kérdésem akiket izgat az erényöv. Mit élveztek ebben?2018. ápr. 8. 13:03
1/5 anonim válasza:
Számomra a bizalom kiteljesedését jelenti a párom iránt. Az benne a jó, hogy teljes mértékben odaadom neki magam, azt tesz velem, amit csak akar, és bár tudom, hogy nem fog rosszat tenni velem, mégis izgalommal várom, hogy mi lesz.
4/5 anonim válasza:
Aki nem ért hozzá, az miért mond hülyeséget? Mi köze van a szado-mazóhoz? Annak az a lényege, hogy az egyik felet az izgatja, ha testi fájdalmat okozhat a másiknak, a párját pedig az, hogy testi kínt élhet át a párja által. Az erényöv nem okoz fájdalmat, csak annyi, hogy lelkileg az egyik fél alárendeli magát a másiknak.
24/N
5/5 anonim válasza:
Ez előttem szóló leányzó nagyon jol megfogta a lenyeget !
Pl engem is izgat mikor rám van zarva és a parom kedvében járva pár nap után elélvezhetek ez szerintem irtó izgi neki es nekem is . Szereti csinálni hogy húzza az agyam ! 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!