Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli fiúk/férfiak/lányok/nők! Ti hogy bírjátok a szingli életet?
Jól mert akkor megyek inni amikor akarok akkor és azt csinálok amit akarok azokkal logók akikkel akarok nem kell megfelelni senkinek és bárkivel foörtölhetek felesleges hiszti nélkül...
A mai nők nem alkalmasak párkapcsolatra ahogy a legtöbb pasi sem velem együtt... De én annyival jobb vagyok hogy én ezt elfogadom és nem erőltetem... És boldog vagyok :D
A singli az egy elet forma nem pedig egy allapot.
A singli szabadon vadaszik alt rovid kapcsolatai vannak az is szex alapu. Egyejszakas vagy par hetes honapos max.nem akar parkapcsolatot sem kototseget.
Az egyedulallo az aki ket parkapcsolat kozott van eppen. Vagyis part keres.
7-es!
Mert a húszas éveim elején nem felnőttként gondolkodtam és nem is teljesen normálisan. Ugyanis akkoriban lelkileg kiegyensúlyozatlan (például magamat sem tartottam túl sokra) és még szűz voltam. Pont emiatt érdemben nem is mertem kezdeményezni senkinél sem, mint ahogy fentebb is írtam. De frusztrált a dolog, így éltem a lehetőséggel amikor csak adódótt. Azért azt hozzá kell tennem még, hogy azok a lányok sem voltak teljesen egészségesek lelkileg, akikkel lefeküdtem.
Nem szexuálisan: Nagyon jól. :D Fa.szságnak tartom a kapcsolatokat, nem is szeretnék. Semmi jó nincs bennük. Max a rendszeres szex. Ja, az, de ennyi.
Szexuálisan: Nem túl jól. Igazából soha életemben nem volt kapcsolatom, viszont nem vagyok szűz, csak kevés a tapasztalatom. Viszont attól még hiányzik a szex, de nincs senki, meg nem is feküdnék össze bárkivel. Mondjuk ez néha elég frusztráló, mert nagyon elcseszett vagyok, nem tudok masztizni. Van egy fiú, akivel párszor lefeküdtünk egymással, igazából abban reménykedem, hogy vele néha-néha lesz valami (hónapok teltek el egy-egy szex között, szóval nem nevezném barátság extrákkal kapcsolatnak, csak valami hasonlónak).
A 7 6 napján dolgozom szal kb semmi időm nincs. A maradék 1-böl 10-et alszom 2-3-t takarítás csekkek...
Szal a maradék kb 10 órából nem h szexelni nincs időm hanem arra szoktam besakkozni az aktuális kívánt tevékenységeimet. Mint pl találkozók, film nézés ilyesmi.
Viszont előnye h 50-60 E az nekem ló f.... simán van pénzem mindenre amit csak akarok.
25 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!