Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek nem vissza taszító hogy egy nőnek már nem ti voltatok az elsők?
Pl:egy több éves kapcsolat után ugye a nő mással jár és ha bele gondolsz hogy annyi év alatt hányszor meg lett b*szva főleg aki pl:15-20év után elvált!!
Vagy ugyan olyan nő marad és tud ugyan olyan élvezetes lenni a sz.x mint fiatalon?
22.L
Nem visszataszito. Mondjuk az igen ha ugy csereli a csavoit mint mas az alsonemut. Tehat van egy hatar, de ha nem en vagyok az elso, akkor nem en vagyok, ez van.
Belegondolok az exeim hanyszor voltak meg... hat igen, bejarattam a kovetkezoknek, haha : ) dehat ez van.
Dehogy visszataszító :)!
Alap, hogy egészséges legyen (kapcsolat elején célszerű mindkét félnek elmenni szűrésre, így nincs kétely), és ha több éves kapcsolatban volt az azt is jelenti, hogy nem csapodár, vélhetően komoly gondolkodású a párkapcsolat terén.
37F
És neked? Mert a veled szexelő pasinak nem te vagy az első!
Élvezetesebb is tud lenni, mert már van tapasztalata!
nem az
és nem is érdekel ,mi volt előttem
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!