Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek nem vissza taszító hogy egy nőnek már nem ti voltatok az elsők?
Figyelt kérdés
Pl:egy több éves kapcsolat után ugye a nő mással jár és ha bele gondolsz hogy annyi év alatt hányszor meg lett b*szva főleg aki pl:15-20év után elvált!!
Vagy ugyan olyan nő marad és tud ugyan olyan élvezetes lenni a sz.x mint fiatalon?
22.L
2018. ápr. 7. 21:13
11/20 anonim válasza:
Engem nem zavar... De a kérdés hogy valóban lány vagy-e :)
12/20 anonim válasza:
Ha sokan voltak benne az számomra nagyon visszataszító. Minnél kevesebb annál jobb,de első sem feltétlenül jó.
13/20 anonim válasza:
Egy NŐRŐL van szó, nem egy dobozos kóláról!
14/20 anonim válasza:
De!
Ezért vagyunk mi elsők egymásnak a párommal mert mindkettőnket zavar a használt áru.
Telefonból sem kellene használt mert másodkézből nincs gazdagság...
15/20 anonim válasza:
Azt magyarázza már el valaki miért vagyok lepontozva ? Az a kérdés hogy nekem visszataszító e nekem igen. Vagy ti jobban tudjatok mit szeretek? O_o
17/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem . Sőt inkább legyen tapasztalt .
18/20 anonim válasza:
Ugyanolyan élvezetes,tapasztaltabb.Az évek alatt természetes a testi kapcsolat.
20/20 anonim válasza:
Az életemhez vezető első másodperceket egy péniszen keresztül végigszáguldva tettem meg.
Asszem még ma elmegyek macskát venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!