Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túl tudok lépni azon ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl tudok lépni azon ha a barátommal mindig fáj a szex?

Figyelt kérdés

Sajnos lent nem igazán "passzolunk" egymáshoz:( Pedig irtó jó vele, mert végre egy igazi férfi van mellettem, és nőnek érzem magam a társaságában, de esténként mikor a szexre kerül a sor már előre tartok tőle, hogy újra és újra fájni fog, képtelen vagyok őt fájdalommentesen befogadni, viszont megmondani sem merem, hogy fáj az együttlét, mert félek, hogy elveszítem emiatt:(

Teljesen kétsége vagyok esve, hogyan tudnék változtatni ezen? Műtéttel vagy hogy tudnék fájdalommentesen szeretkezni vele? Bármire képes lennék érte, csak ne tudja meg, hogy nem élvezem vele a szexet, mert félek, hogy elhagyna!

2018. ápr. 7. 20:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nyolcasnak szólt
2018. ápr. 7. 20:54
 12/24 A kérdező kommentje:

Nem tudom nem jó a szemmértékem, de elég nagy neki, például nem érem át az ujjaimmal, és bekapni sem tudom csak a makkját.

Azért nem mondhatom el neki, mert hazudtam és az elején leállítottam, de reménykedtem, hogy majd idővel hozzászokik a testem az ő méretéhez, de ez nem valósult meg. Viszont később meg mondtam neki, hogy csodálatos vele, és már nem fáj, persze fájt, de félek, hogy ha nem elégítem ki akkor nem marad majd velem, és én nem tudnék nélküle létezni! Eddig csak szemét pasijaim voltak akik kihasználtak, őt szeretem, és ő is szeret végre, nem csak átnéz rajtam, és nem veszítem el egy ilyen butaság miatt, inkább fájjon a szex!! Idővel lehet jobb legalább? Hozzászokhatok igaz?

2018. ápr. 7. 20:55
 13/24 anonim ***** válasza:
18%
Nincs olyan hogy nagy. Kellő izgatással befér. Mit nem értesz?
2018. ápr. 7. 20:55
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Hozzá. De számolj vele hogy kitágulsz. Átlagot nem igen fogsz érezni ha sokáig ekkora jár benned.
2018. ápr. 7. 20:57
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyet nem értek. Hogy lehet, hogy nem látja rajtad, hogy gyakorlatilag szenvedsz közben???

6-os voltam.

2018. ápr. 7. 20:58
 16/24 anonim ***** válasza:
84%
Ez nem normalis dolog mar bocsi. 😨 Nincs olyan, hogy nem tudod befogadni, ha csak nem valami extrém eset. Nekem 30perc előjátékkal és sok pettinggem megy a szex csak. Ha beteszi a párom, akkor nem kezd el mozogni, hanem sokáig csak csókolózunk és izgat, mert nekem is csak nagyon fokozatosan megy. Ahogy felizgulok elkezdem élvezni és mozogni (ergo én irányítom így a behatolást, amíg meg nem szokom - ez mindig így van). Ha fájna nem szexelnék vele, mert tönkre vágnám a saját szexualitásomat vele. Arról nem is beszélve milyen rossz magadra erőszakolni a szexet.:S Szerintem vállald be, mondd el neki, hogy nagyon szereted és félsz attól, hogy elhagy téged, mert neked fáj vele a szex (hozza teheted, hogy nagyon nagy a farka, ezt még bóknak is veheti) ezért elvrásként élted meg, hogy élveznéd kell, de ezen szeretnél változtatni és segítsen neked. Ez van. Ha elhagy emiatt és nem tudjátok értelmesen megbeszélni,akkor nem olyan jó pasi, mint ahogy te gondoltad.
2018. ápr. 7. 21:07
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj kérdező de nagyon kis butuska vagy. Azt írtad ő az igazi. Meg hogy szeret. De ha nem elégíted ki félsz hogy elhagy. Akkor viszont nem szeret. Mert ha tényleg szeret akkor észre kéne venni hogy te szenvedsz, hogy neked nem jó. És ha elmondod neki akkor odakéne figyelnie rád majd és nem lelépnie.
2018. ápr. 7. 21:32
 18/24 anonim ***** válasza:
73%
Kedves kérdező mindent meg lehet oldani, ha a vastagsága sok akkor több előjáték, ahol a párod szépen kitágít, ha meg a hossza sok akkor olyan pózok kellenek ahol te tudod irányítani mennyire legyen benned. Vagy egy törölközőt tekertek a pénisze tövére. De itt jön a képbe az amit sokan mondanak, hogy nem a méret a lényeg, hanem az, hogy ki hogy használja. De mindenképpen beszéljétek meg a dolgot, mert így egy életre meg fogod utálni a szexet.
2018. ápr. 7. 21:59
 19/24 anonim ***** válasza:
31%

nyugodtan mond meg neki hogy fáj a szex, nincs ezzel semmi baj.

Elvileg látni kéne neki hogy neked fáj.e. Ja és nincs olyan hogy nagy. Ha a gyerek kifér ott, akkor a farok is befér.

2018. ápr. 7. 22:53
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem élvezed a szexet és nem tudsz kellőképpen ellazulni, hogy be tudd fogadni, mert félsz, hogy fájni fog. Nem fájna, ha kinyitnád a pici szád és elmondanád a pasidnak, hogy sorry, de gond van és vállald fel, hogy hazudtál, hogy igen is fáj az együttlét, nem vagy teljesen ellazulva és tegyen róla, hogy ellazulj. Sok csók, izgatás, kézzel tágítás, szex előtt juttasson a csúcsra, aztán ha látod rajta, hogy óvatos, hogy figyel rád, hogy törődik veled, akkor nem fogsz már rágörcsölni, meglesz a kellő "előkészítés" és be tudod majd fájdalom nélkül fogadni.

De addig, amíg hazugságokon alapszik a kapcsolatotok és félelmeid vannak, addig igen, ez ilyen lesz.

Nekem is volt már nagyobbal dolgom, ami eleinte fájdalmas volt, de közöltem az illetővel, hogy nem ehhez vagyok hozzászokva és legyen óvatosabb, és hogy több idő kell ahhoz, hogy őt befogadjam. Utána ennek megfelelően állt hozzám, több időt szánt az én izgatásomra, hogy kellőképpen ellazuljak és kitáguljak és utána már gyakorlatilag idővel annyira ellazultam előre is, hogy nem kellett a plusz idő, hanem azonnal együtt tudtunk lenni.

2018. ápr. 8. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!