Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl tudok lépni azon ha a barátommal mindig fáj a szex?
Sajnos lent nem igazán "passzolunk" egymáshoz:( Pedig irtó jó vele, mert végre egy igazi férfi van mellettem, és nőnek érzem magam a társaságában, de esténként mikor a szexre kerül a sor már előre tartok tőle, hogy újra és újra fájni fog, képtelen vagyok őt fájdalommentesen befogadni, viszont megmondani sem merem, hogy fáj az együttlét, mert félek, hogy elveszítem emiatt:(
Teljesen kétsége vagyok esve, hogyan tudnék változtatni ezen? Műtéttel vagy hogy tudnék fájdalommentesen szeretkezni vele? Bármire képes lennék érte, csak ne tudja meg, hogy nem élvezem vele a szexet, mert félek, hogy elhagyna!
Nem tudom nem jó a szemmértékem, de elég nagy neki, például nem érem át az ujjaimmal, és bekapni sem tudom csak a makkját.
Azért nem mondhatom el neki, mert hazudtam és az elején leállítottam, de reménykedtem, hogy majd idővel hozzászokik a testem az ő méretéhez, de ez nem valósult meg. Viszont később meg mondtam neki, hogy csodálatos vele, és már nem fáj, persze fájt, de félek, hogy ha nem elégítem ki akkor nem marad majd velem, és én nem tudnék nélküle létezni! Eddig csak szemét pasijaim voltak akik kihasználtak, őt szeretem, és ő is szeret végre, nem csak átnéz rajtam, és nem veszítem el egy ilyen butaság miatt, inkább fájjon a szex!! Idővel lehet jobb legalább? Hozzászokhatok igaz?
Egyet nem értek. Hogy lehet, hogy nem látja rajtad, hogy gyakorlatilag szenvedsz közben???
6-os voltam.
nyugodtan mond meg neki hogy fáj a szex, nincs ezzel semmi baj.
Elvileg látni kéne neki hogy neked fáj.e. Ja és nincs olyan hogy nagy. Ha a gyerek kifér ott, akkor a farok is befér.
Azért nem élvezed a szexet és nem tudsz kellőképpen ellazulni, hogy be tudd fogadni, mert félsz, hogy fájni fog. Nem fájna, ha kinyitnád a pici szád és elmondanád a pasidnak, hogy sorry, de gond van és vállald fel, hogy hazudtál, hogy igen is fáj az együttlét, nem vagy teljesen ellazulva és tegyen róla, hogy ellazulj. Sok csók, izgatás, kézzel tágítás, szex előtt juttasson a csúcsra, aztán ha látod rajta, hogy óvatos, hogy figyel rád, hogy törődik veled, akkor nem fogsz már rágörcsölni, meglesz a kellő "előkészítés" és be tudod majd fájdalom nélkül fogadni.
De addig, amíg hazugságokon alapszik a kapcsolatotok és félelmeid vannak, addig igen, ez ilyen lesz.
Nekem is volt már nagyobbal dolgom, ami eleinte fájdalmas volt, de közöltem az illetővel, hogy nem ehhez vagyok hozzászokva és legyen óvatosabb, és hogy több idő kell ahhoz, hogy őt befogadjam. Utána ennek megfelelően állt hozzám, több időt szánt az én izgatásomra, hogy kellőképpen ellazuljak és kitáguljak és utána már gyakorlatilag idővel annyira ellazultam előre is, hogy nem kellett a plusz idő, hanem azonnal együtt tudtunk lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!