Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves szűz lány vagyok. A barátommal többször próbálkoztunk már a szexel. De amikor meg probál belém hatolni Nagyon erős fájdalmat érzek Help?
Volt előtte petting, órás izgatás szájjal, nyelvvel?
Miért hüvellyel próbálkoztok elsőre, mikor a csikló ezerszer fontosabb... és segít nedvesedni, ellazulni...
Na meg remélem voltál már nőgyógyásznál.
A szexuális élet megkezdése előtt érdemes ellenőriztetni, minden oké-e. El kell mondani szűz vagy még.
Vagy legalább az első alkalmak után.
Nőgyógyásznál még nem voltam
Szoktunk előtte pettingelni meg szoktuk várni hogy fel izguljak kellő képpen a nedvesseggel sincs gond de amikor el kezdjük a behatolást és jön a fájdalom meg szűnik a nedvesség , igén enis szeretném már nagyon :(
szerintem előtte legyen meg a rendszeres petting (főként ujjazás, hogy egy kicsit tágulj)... nem tudom, mióta ismeritek, egymást, mióta vagytok együtt, mióta próbálkoztok, stb. Fontos, hogy meglegyen a bizalom, és hogy teljesen el tudd magad engedni vele.
25N
3 éve vagyunk együtt volt egy idő mikor naponta próbáltuk de ő sem akart erőszakoskodni mert tényleg nagyon fáj az utolsó alkalommal sírtam is annyira fájt holnap kérek időpontot a nő gyogyaszhoz
Kedves utolsó válaszoló Igen a barátom profiljáBol raktam ki a kérdést de utána mikor írtál észre vettük hogy mutatja a nevét ezért is töröltem onnan és csinaltam magamnak is egyet :)
Ezt nem hiszem mondjuk el... 3 év alatt még mindig itt tartotok?
Nem gondolkodtatok el, hogy valami nem oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!