Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 18 éves szűz lány vagyok. A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bl998 kérdése:

18 éves szűz lány vagyok. A barátommal többször próbálkoztunk már a szexel. De amikor meg probál belém hatolni Nagyon erős fájdalmat érzek Help?

Figyelt kérdés
félig tudja csak be nyomni a péniszét ha meg próbálja tovább nyomni elviselhetetlen fájdalmat érzek az ujját már be nyomta teljesen de azt sem élvezem vérzést sem tapasztaltunk pedig úgy hallottam nem kell az egészet be nyomni hogy át szakadjon a szűzhártya kérlek adjatok valami tanácsot félünk hogy valami gond lehet velem?

2018. márc. 11. 16:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egy lány ismerősömnek műteni is kellett ott lent. Ezért is fontos a nőgyógyász. Lehet lelki, de lehet szervi oka is (semmi komoly, csal valakinél ilyen anatómiailag)
2018. márc. 11. 17:48
 12/17 A kérdező kommentje:
Vártunk ezzel a dologgal nem akartuk el kapkodni meg nem voltunk érettek hozzá de 1 éve próbálkozunk de nagyon nagy a fájdalom
2018. márc. 11. 18:02
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

Nem erre gondoltam, mert az normális hogy 1-2 évet vártok...

Viszont az, hogy 1 éve próbálkoztok, és nem is gondoltatok rá, hogy valami nem oké... az azért elég durva.

Max pár hét után vittem volna nőgyógyászhoz a barátnőmet, ilyen esetben.

2018. márc. 11. 18:32
 14/17 A kérdező kommentje:

Ja bocsi akkor félre értettem :)

Igen a barátom már mondta hogy mennyek el csak én tartottam attól is hogy őt is úgy vizsgálnak meg hogy fáj

2018. márc. 11. 18:35
 15/17 Noren1989 ***** válasza:
#vaginizmus
2018. márc. 11. 20:02
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem mutottek vele, kerdezo menj el, megvsgnak (altatasban) menj el dokihoz!! Semmi baj sincs annyi h neked vastagabb
2018. márc. 12. 07:50
 17/17 anonim ***** válasza:

És hozd kipróbálnátok hogy a barátod az ujjával körkörösen tágítgatna egy kicsit? Aztán megpróbálná két ujjal?

Mégse kellene orvoshoz menned akkor. Vagy pedig határozottabban próbálja meg benyomni hirtelen.

2023. dec. 5. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!