Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek a 2 perces barátommal?
Az a helyzet hogy a barátom nagyon jó képű viszont 2 perces az ágyban. Ahogy szétteszem a lábam elélvez, tol rajtam 2-t 3-at és elélvez. Ez a harmadik próbálkozásra feltornázható 2-4 percre de én nem tudok elélvezni csak ha játszok magammal utána.
Mit tehetnék?
21/L
Kèrd meg a baràtodat,hogy a szex előtt egy,kèt óràval elègítse ki magàt vagy akàr te őt ès utàna biztosan nem fog hamar elsülni.
Ez nàlunk bejött.
akkor is elélvez 2 perc után ha te írányítod a szexet? pl lovagló pózban? Ki próbálhatnátok az orgazmus kontrollt. izgasd a pasidat és mindig mielőtt elélvezne abbahagyni.. majd később vissza térni és újból abbahagyni. ezt 4-5x megcsinálod 1 aktus szorán és valamennyit segíthet. nem azt mondom h rögtön ki tudod tólni 15 percre -- lehet hogy 1 hónap után sikerül a kitolás. 3dik próbátok. ha én 3 próba után kidobtam volna a párom akkor most nem lenne családom.. nah mindegy... írrtad "nagyon jóképű" cicám nem minden a külső. attől hogy egy pasi jól néz ki külsőre nem jelenti azt hogy lenyomtok egy 1-2 órást x menetes szexmaratont. Ezzel nem azt akarom mondani h aki jól néz ki az szr az ágyban. Csak eléggé vicces hogy valaki azzal kezdi h a Pasim jóképű de 2 perces az ágyban mintha összefüggés lenne a kinézet és az ágyban nyújtott teljesítmény :D
24N
Ha a pasid nem figyel rád és csak a saját élvezete fontos akkor sehogy nem tudsz segíteni.
Ha neki elsősorban a te élvezeted a fontos és változtatni akar a helyzeten akkor nagyon sokat tudsz segíteni:
Ha recskázik akkor az legyen legalább fél óra, ha közben el akar élvezni álljon le.
Ha érzi hogy közel az orgazmus akkor szintén álljatok le minden igerléssel.
Menet közben ne arra koncentráljon hogy mikor fog elmenni hanem figyeljen rád, mit hogyan élvezel.
Ha van orál akkor mindig állj le ha nagyon felizgult.
És végül nagyon sok türelem és kitartás.
hát ha semmi más nem válik be, akkor javaslom a sok előjátékot és a szexjátékokat, amiket ő használhat rajtad és amikor már csúcson vagy a játékoktól, akkor ő is beszáll és az a 2-3 lökés pont szuper befejezés lesz.
Azon kívül kipróbálhatóak spéci kotonok amikben zsibbasztó van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!