Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszelhetnem meg a baratommal hogy a napi 4-5 szex mar sok?
mondd el neki, hogy ez már kellemetlenséggel jár neked, és ez már sok. megkérdezhetem hogy van időtök ennyi alkalomra? Neked nem okoz ez ott fájdalmat? válaszolhatsz privibe is.
köszi szépen!
Szólj neki!
Majd kapsz heti egyet.
A többit meg majd a barátnőid.
Igy ő is jól jár, te is, és a barátnőid is.
Miért ne mondhatná,hogy Neki ez már sok(k)?
A nők többsége nem vágyik ennyi együttlétre, és igen, főleg ideje sincs rá.
Nekem olyan mintha a kérdező pasija nem elégülne ki, ezért veszettül hajtja a kielégülést, olyan magának történő bizonygatásra.
Nő vagyok, de számomra hihetetlen az,hogy egy pasi ha reggeltől estig/délutánig dolgozik, napi szinten igényli a 3-4-5 együttlétet, rendszeresen.
Attól egy nőnek nem kell fejet hajtani ehhez azzal a tudattal,hogy máshoz megy ha nem adja ezt meg..És egyébként a pasit boldoggá teszi ha a nő nem kívánja?
"Drágám, nekem nem esik jól, hogy ennyit szexelünk."
Ez olyan nehéz?! Ha ennyit nem vagy képes kinyögni, akkor nem tudlak sajnálni, kínozd csak magad, nehogy már a drága férfiúd ne elégüljön ki naponta 5-ször, hiszen csak ekörül forog a világ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!