Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy beszelhetnem meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszelhetnem meg a baratommal hogy a napi 4-5 szex mar sok?

Figyelt kérdés
3 honapja hogy egyutt vagyunk de napi 2 legalabb de legtobbszor 4-5 van,kezd nekem mar sok lenni.Nem ertem ot,van h mar el se tud menni es megis kemeny es csinalja :( ez valami betegseg vagy miert van ez?(22N es 26F)
2018. márc. 30. 14:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Én is ilyen vagyok! Nagyon igénylem a sok és hosszú szeretkezéseket. Van hogy egy nap 6-7 menetet nyomtunk le. Nekem ennyi kell hogy rendben legyek.
2018. márc. 30. 14:42
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

mondd el neki, hogy ez már kellemetlenséggel jár neked, és ez már sok. megkérdezhetem hogy van időtök ennyi alkalomra? Neked nem okoz ez ott fájdalmat? válaszolhatsz privibe is.

köszi szépen!

2018. márc. 30. 14:50
 3/11 anonim ***** válasza:
11%

Szólj neki!

Majd kapsz heti egyet.

A többit meg majd a barátnőid.

Igy ő is jól jár, te is, és a barátnőid is.

2018. márc. 30. 14:54
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
mért kéne beszélned vele?orulnod kellene
2018. márc. 30. 15:22
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
A barátod beszelhetne az enyémmel mert en viszont igényelném is mert k...va nagy a libidóm de csak 1x van max :/ szóval érezd magad szerencsésnek :D
2018. márc. 30. 15:51
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Én megbirizgálnálak. Kedves # 5/5 :)
2018. márc. 30. 15:55
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
5. Te meg beszélhetnél velem! 1. voltam
2018. márc. 30. 15:57
 8/11 anonim ***** válasza:
85%

Miért ne mondhatná,hogy Neki ez már sok(k)?

A nők többsége nem vágyik ennyi együttlétre, és igen, főleg ideje sincs rá.

Nekem olyan mintha a kérdező pasija nem elégülne ki, ezért veszettül hajtja a kielégülést, olyan magának történő bizonygatásra.

Nő vagyok, de számomra hihetetlen az,hogy egy pasi ha reggeltől estig/délutánig dolgozik, napi szinten igényli a 3-4-5 együttlétet, rendszeresen.

Attól egy nőnek nem kell fejet hajtani ehhez azzal a tudattal,hogy máshoz megy ha nem adja ezt meg..És egyébként a pasit boldoggá teszi ha a nő nem kívánja?

2018. márc. 30. 16:24
 9/11 anonim ***** válasza:
76%

"Drágám, nekem nem esik jól, hogy ennyit szexelünk."

Ez olyan nehéz?! Ha ennyit nem vagy képes kinyögni, akkor nem tudlak sajnálni, kínozd csak magad, nehogy már a drága férfiúd ne elégüljön ki naponta 5-ször, hiszen csak ekörül forog a világ....

2018. márc. 30. 20:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Meg lehet vele beszélni, ha nem fafejű. Megmondhatod neki, hogy ez már sok,vagy értelmetlen, illetve nem izgató ha már 3-4. alkalommal elmentek kinlódva.
2018. márc. 30. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!