Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszeri "kapcsolatban" szüzesség elvesztése, okos dolog lenne?
Figyelt kérdés
Vagy akár kialakítható lehet így egy későbbi szexkapcsolat? Mivel egy egyszeri találkozás ritkán lehet kielégítő mindkét fél számára, ha az egyik fél szűz. (behatolásos élvezetekre gondolok itt, az előjáték rész anélkül is élvezetes, gondolom)
Furcsa lenne ilyenre "megkérni" valakit?
#szex #szüzesség #élvezet #őszinteség #egyéjszakás #szexkapcsolat #szűzlány #érzelemmentes #kötetlen
2018. ápr. 5. 16:10
11/13 A kérdező kommentje:
Nem állítottam, hogy nincs igaza... Nem tudom, hogy most ennyire nem akarjátok értelmezni a leírásomat vagy valami más miatt értetek félre, de ha elolvassátok amit írtam, ugyanazon a véleményen "vitázunk".
Annyi a különbség, hogy okoskodás, kötekedés és felesleges költői kérdések nélkül egy egyszerű "nem" válasz is elég lett volna (mint ahogy például a #2 írta).
De ismétlem - a további félreértések elkerülése végett - hasonlóan gondolom én is.
2018. ápr. 5. 19:30
12/13 anonim válasza:
Rossz ötletnek tartom, mert lehet hogy olyan rossz élmlny lesz az első, hogy meghatározza majd az egész szexuális életedet. Mint ahogy írták, lehet sőt biztos, hogy az alkalmi partner egyáltalán nem rád fog figyelni, hanem arra, hogy ő mennyire élvezi. Aztán a legrosszabb esetben meg otthagy faképnél. Értem én, hogy nem akarsz vele várni, meg nem azért akarod elveszíteni mert ezt diktálja a trend, de hidd el, az első szinte senkinek nem jó. A legjobb barátnőmnek akivel mindent megbeszélünk az első szex után még fél évig nagyon fájt, sokszor vérzett is. Én átgondolnám a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!