Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap feküdtem le a barátommal először ő vette el a szüzességem és szupi volt viszont egy dolog nagyon bánt! Hogy nagyon béna vagyok és emiatt úgy szégyellem magam! Hogyan legyek jó az ágyban? Félek hogy lenéz emiatt
Senki nem úgy kezdi a nemi életet, hogy ki pattan Zeusz fejéből és már kész nőként mindent tud.
Tantusz szex /olvasd el. Csak 3000 forint
Ne szégyelld. Ez a legrosszabb, amit tehetsz, mivel ez fog majd vissza téged attól, hogy merj kísérletezni. Pedig a szexnek ez a lényege, ki kell tapasztalni, hogy mi hogyan jó neked és a párodnak.
Gondolj ezekre:
1.Mindenki elkezdi valahol, gyakorlás teszi a mestert.
2.Nagyon nem tudsz elrontani semmit, pláne, ha szeretitek egymást.
holnap megint fogunk de félek előre
mert azt mondta h senkivel se szexelt még ilyen jót viszont szerintem tuti bénának tart
Ne nyafogj már itt össze-vissza! Ha azt mondja ennyire még nem élvezte senkivel, akkor jól csináljátok.
Amúgy meg nyisd ki szépen a szád és mondd el neki, amit érzel, gondolsz a dologról és kérd meg, hogy vezessen, tanítson, stb! Hidd el, tetszeni fog neki, nem lesz gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!