Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap feküdtem le a barátommal először ő vette el a szüzességem és szupi volt viszont egy dolog nagyon bánt! Hogy nagyon béna vagyok és emiatt úgy szégyellem magam! Hogyan legyek jó az ágyban? Félek hogy lenéz emiatt
Ne idegeskedj ezen!
Lehet, hogy még bizonytalan vagy és fél év múlva sokkal ügyesebb leszel 1-2dologban, de nem ez számít.
Az anyukád sem bosszankodott, amikor az kiskorodban rajzoltál neki és a madár csőre nagyobb volt, mint a teste.
Add magad, élvezd, hogy szereted és hogy jót akar neked.
Tapasztalatból beszélek: a barátnőmnek én voltam az első, de nagyon örömmel tanítgattam, mert szeretem őt és örültem, hogy felszabadultan, görcsök nélkül tudtuk egymást felfedezni.
Nem az a gond, ha gyakorlatlan vagy valamiben vagy nem ügyes, hanem az a gond, ha problémázol ezen és görcsölsz.
És ha valamiben nem vagy biztos, kérdezd meg tőle nyugodtan!
#14: Mennyi lesz annak az esélye, hogy tényleg leírod ide? :))
Nem akarok ünneprontó lenni, de csak ha ezen az oldalon maradunk, jópár lány bánta már meg utólag, pedig előtte húú milyen jó ötletnek tűnt.
Kedves kérdező!
A szex ugyan egy ösztönös késztetés, de a technikát tanulni kell. A tanulás módja a gyakorlás. Minél több alkalommal lesztek együtt és minnél jobban megismeritek egymást, annál több tapasztalatod lesz, annál jobban fogod csinálni, feltéve, ha nem adod fel a próbálkozást és azzal hogy "béna vagyok" nem is próbálkozol amikor épp lehetőség nyilik.
Másfelől, akkor lesz a jó, ha megbeszélitek a dolgokat a barátoddal. Tapasztaljátok ki mit szeret a másik, próbáljatok ki többféle dolgot, olyat is ahol neked kell aktívabbnak lenni és ha nem megy, akkor ha fiyel rád ugyis segít majd. Közösen próbáljátok kitalálni hogyan jó neked is és neki is.
Valamint a szex minden partnerrel más. Nincs két egyforma ember. Ezért is fontos, hogy össze kell szokjatok. Nagyon ritka az, hogy egyféle valami amit begyakoroltál, az működik másoknál is majd ha úgy hozza a sors.
Tehát csináld, figyelj, próbálkozz és beszéld meg vele. Másképp mindig az lesz, hogy feladod és azért nem lesz jó, mert igazából nem azt kapod amit szeretnél, ha nem úgy történik ahogy szeretnéd. És ugye itt van az, hogy amíg saját magad sem tudod mi a jó neked, addig el sem tudod neki magyarázni azaz ő is bénázni fog, még akkor is ha tudja a dolgát, pláne ha neki már vannak megszokott bevált módszerei amik működtek mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!