Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mukodik a dolog. Valaki barmifele megoldas?
Nincs eléggé felizgatva! Én szűk meg rövid is vagyok, nehezen nedvesedem, mégis szex közben ez megváltozik, mert ilyen ez a hüvely. Mondjuk én utálom ezt.
Egész egyszerű a dolog: hosszú előjáték.
Reflexoterapeuta tud segiteni, de aki tenyleg igazan erti a dolgat! Hosszadalmas dolog, de a legnaturalisabb! Kb. egy evbe is beletelhet amig latsz pozitiv valtozasokat.
Elobb evel kell probalkozni, kozben egy ginekologus is megvizsgalhatja, de a mutetet meg ne vegyetek szamitasba, sot az legyen a legutolso dolog!
Szemelyes tapasztalatbol irom ezt, vannak igazan jo reflexoterapeutak, akiket sokszor az egesz varos ismeri, annyira jok, itt Marosvasarhelyen lakom, az illeto mar eleg idos, es abbahagyta ezt a foglalkozast, egeszsegugyi es csaladi okok miatt, de neki mar volt ilyen paciense, akin tudott segiteni.
Enis ugyan ebbe a helyzetbe voltam hiaba probaltuk fajt a szex
Nekunk ugy sikerult megoldani a problemat hogy hosszu elojatek volt szep lassan rakta be nem siettuk el es szinte mindennap megprobaltuk a szexet hogy jobban taguljak csak ido es sokk sokk elojatek kell hozza :) 22L
17-et nekem sem tennél be, mert baromira fájna. Többek között ezért is szakitottam az exszel, mert bármit csináltunk, nekem minden aktus alatt fájdalmaim voltak.
A párom 13-14 cm és vele szuper a szex, de bármennyire izgat id fel, néha még igy is a méhszájamat éri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!