Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érthető, hogy betegesen gátlásos vagyok a méretem miatt és valahányszor feljövök ide kérdést/kommentet olvasni szinte a sírógörcs kerülget?
Jól látod, van veled probléma, elég kényes probléma. Az, hogy nem látod át, hogy a helyzet a következő:
-olyan "hölgyekkel" éltél párkapcsolatban,akik egy partner mellett lazán félrek*félnek
-akik szétkürtölik másoknak az olyan személyes dolgokat, mint a kedvesük intim mérete (értelmes nőben még a gondolat sem merülne fel, felfogja, hogy ez csak két emberre tartozik)
-nincs benned annyi józan paraszti ész, hogy átlásd: az átlagos női hüvely 11 cm, és lelki beteggé teszed magad azért mert neked 15 cm-es
Én sem élvezném a szexet egy olyan férfivel, aki ott tart, hogy a szex és erotika élvezhetősége a péniszméret függvénye. A legamatőrebb tévhit, ezt a gondolatot nyilván kisugárzod magadból, nem tudod magad elengedni szex közben, ezt meg érzi egy nő. Aki azt gondolja, hogy a f@rka mérete bármit is befolyásol, annak halvány lila gőze sincs mitől döglik a légy és mi kell egy nőnek.
Én hozzá is mentem a szerelmemhez, neki olyan 13 cm körül lehet. Ha nem lenne jó a szex, nem mentem volna hozzá. Bizonyos pózokban fájdalmas a méhszájnál, szólnom kell hogy óvatosabban csinálja vagy váltsunk pózt. Egyrészt. Másrészt meg ahelyett, hogy idióta emberek idióta rögeszméi miatt görcsölne, azzal foglalkozik hogy élvezzük a szexet és hogy élveztessen. Lassan 8 éve vagyunk együtt, már akkor totál benedvesedek, ha az ágyban hozzám ér. A 13 cm-es pénisz tulajdonosa.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!