Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexből szerelem szerintetek van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexből szerelem szerintetek van?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel egy ideje ismerjük egymást és lefeküdtünk de megbeszéltük hogy semmi több. Neki is volt már ilyen kalandja. Nekem is rajta kívül egy. Viszont ahogy elkezdtünk beszélgetni meg jobban megismertük egymást kezd valami több is kialakulni kettőnk között. Ti bele mennétek kapcsolatba? Nem félnétek hogy az illető megcsal?

2018. ápr. 4. 22:27
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
Több ilyen kapcsolatom is volt, most is van. Én nem mennék bele. Van aki elmondta, hogy azt sem tudja hány sráccal volt. Na róla tudom, hogy nem csalna meg, viszont na.. kéne a francnak.. Szerintem érthető.
2018. ápr. 4. 22:35
 2/10 anonim ***** válasza:
26%
Én félnék attól hogy ha elmúlik a szerelem akkor megcsal. Aki érzelmek nélkül képes lefeküdni másokkal és ilyen élesen szétválasztja a szexet és az érzelmeket az könnyen fog félrelépni kiváncsiságból vagy az újdonság kedvéért.
2018. ápr. 4. 22:36
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Ha megcsal, akkor max tanulsz az esetből.
2018. ápr. 4. 22:36
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Nekem is több kapcsolatom kezdődött szexel.
2018. ápr. 4. 22:45
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

2-es, ez hülyeség amúgy. Nekem több ilyen kapcsolatom volt már.. Mégis voltam már utána szerelmes. Van annyi IQ-m, igen mert szerintem az intelligenciától függ az, hogy ártanál-e a párodnak, akár a tudta nélkül is, azaz megcsalnád-e. Sosem csaltam meg senkit, nem is fogok, ez tisztelet, szeretet, értelem kérdése. Hacsak egy fele ennyire tisztességes nővel hoz majd össze az élet, már akkor is nyertem.

23/F

2018. ápr. 4. 22:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
3,5 éves kapcsolatom lett anno egy futo sexbol. Soha nem csalt meg, én se ot. Ugy hogy simán lehet. Attol fugg, hogy a szexen kívul szoktok e találkozgatni, beszélgetni. Ha igen, akkor elég esélyes, hogy ebbol kipattanhat egy kapcsolat is.
2018. ápr. 5. 08:14
 7/10 anonim ***** válasza:

"3,5 éves kapcsolatom lett anno egy futo sexbol. Soha nem csalt meg, én se ot. Ugy hogy simán lehet."

Dettó. Annyi különbséggel, hogy 8 éves kapcsolat lett belőle. :-)

2018. ápr. 5. 10:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát, arra tippelek , hogy nem nagyon, hiszen ott nem az a minőség jelent meg elsőként, elsődlegesen; hogy rokon-lelkek vagytok, hanem , hogy szépnek találjátok egymást külsőre. És nem gondolkodtatok még akkor ilyen lelki összekapcsolódásban. Ha lenne köztük szerelem, már egyből megfogná a másiknak a lelke is. A kisugárzása. PL akiről az jön le, hogy arrogáns, abba nem tudnék később sem beleszeretni, hiába jól néz ki, és külsőre 10/10-es. Egyből lerí, ha valakivel nem tudnék szerelmi szinten egyazon hullámhosszra kerülni; egy hullámhosszon működni.
2018. ápr. 5. 11:29
 9/10 anonim ***** válasza:
56%

Nekem volt szexkapcsolatom kettő. Mindkét esetben szerelmes lettek belém a srácok. Majdnem felkacagtam amikor megtudtam:) Folyton marasztalni akartak, később,hogy csináljunk programokat. Az egyikük már telefonon is keresni kezdett. Pedig hívni csak akkor kellett volna ha időpontot beszélünk meg. A folytonos elutasítás ellenére is éreztem,hogy itt nem okés semmi sem. Vége lett ezért. A másik srác meg túl nyomult és minden nagyképűség nélkül,de zavart,hogy annyira látványosan oda volt értem és a külsőmért. Később meg ölelgetni akart, ő is hívott vagy szex után kérdezte hogy nem-e csinálunk valamit? Mind a két hapek 7 évvel volt idősebb nálam. Nem tudom mit gondoltak. Ja lehet szexből szerelem és a FÉRFI is szerelmes lehet. De én tényleg csak szexelni akartam.

Amúgy a kettőt külön kell és lehet választani. : érzelmek/szex

Ezután a párkapcsolatomban a barátomat 3 év után megcsaltam. Ráuntam a páromra. Ellaposodott a kapcsolatunk. Heti 3x szex nekem kevés volt már. Nem volt meg az izgalom sem. Én mindennap szeretnék szexelni és sokat más helyeken. :)

L/24

2018. ápr. 5. 11:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Nézd fiam, ott egy r**banc.
2018. ápr. 5. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!