Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexből szerelem szerintetek van?
2-es, ez hülyeség amúgy. Nekem több ilyen kapcsolatom volt már.. Mégis voltam már utána szerelmes. Van annyi IQ-m, igen mert szerintem az intelligenciától függ az, hogy ártanál-e a párodnak, akár a tudta nélkül is, azaz megcsalnád-e. Sosem csaltam meg senkit, nem is fogok, ez tisztelet, szeretet, értelem kérdése. Hacsak egy fele ennyire tisztességes nővel hoz majd össze az élet, már akkor is nyertem.
23/F
"3,5 éves kapcsolatom lett anno egy futo sexbol. Soha nem csalt meg, én se ot. Ugy hogy simán lehet."
Dettó. Annyi különbséggel, hogy 8 éves kapcsolat lett belőle. :-)
Nekem volt szexkapcsolatom kettő. Mindkét esetben szerelmes lettek belém a srácok. Majdnem felkacagtam amikor megtudtam:) Folyton marasztalni akartak, később,hogy csináljunk programokat. Az egyikük már telefonon is keresni kezdett. Pedig hívni csak akkor kellett volna ha időpontot beszélünk meg. A folytonos elutasítás ellenére is éreztem,hogy itt nem okés semmi sem. Vége lett ezért. A másik srác meg túl nyomult és minden nagyképűség nélkül,de zavart,hogy annyira látványosan oda volt értem és a külsőmért. Később meg ölelgetni akart, ő is hívott vagy szex után kérdezte hogy nem-e csinálunk valamit? Mind a két hapek 7 évvel volt idősebb nálam. Nem tudom mit gondoltak. Ja lehet szexből szerelem és a FÉRFI is szerelmes lehet. De én tényleg csak szexelni akartam.
Amúgy a kettőt külön kell és lehet választani. : érzelmek/szex
Ezután a párkapcsolatomban a barátomat 3 év után megcsaltam. Ráuntam a páromra. Ellaposodott a kapcsolatunk. Heti 3x szex nekem kevés volt már. Nem volt meg az izgalom sem. Én mindennap szeretnék szexelni és sokat más helyeken. :)
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!