Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elrontottam valamit? Ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam valamit? Ez tényleg ennyire rossz ajándék?

Figyelt kérdés
Főleg lányok válaszát várnám. 4 éve vagyunk együtt barátnőmmel és gondoltam hogy meglepem. Tökre igyekeztem kibéreltem egy kis házat főztem vacsorát gyertyafény, pezsgő vettem neki egy gyönyörű nyakláncot. Nagyon odafigyeltem arra hogy minden olyan legyen amit ő szeret. Egész este tök rossz hangulata volt. Majd rákérdeztem mi a baj? És ő azt mondta hogy barátnőjének a párja már 3 év után megkérte a kezét én meg még mindig nem voltam rá képes. Ez kicsit kiakasztott. Vagy tényleg én vagyok ***r ember?

2018. ápr. 4. 20:27
1 2
 1/13 RRR ***** válasza:
95%

szerintem nem,mert ezek szerint benned-bennetek ez még nem merült fel

az meg,,hogy beakarja "hozni" a barátnőjét.....az az ő baja...

2018. ápr. 4. 20:35
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Valószínűleg o nem vágyik nagyszabású dolgokra, csak arra, hogy vegre megkerd a kezet. Ha nem akarod, mondd, hogy keressen olyat, aki vevő erre.
2018. ápr. 4. 20:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Gyakori téma ez nálatok? Mert ha igen, akkor lehet tényleg erre vágyik egész egyszerűen. Viszont ha kb most jött fel először, akkor lehet csak a barátnőre "irigy", és igazából nem is szeretne még eljegyzést.
2018. ápr. 4. 20:51
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

Te is tudod, hogy nem az ajándékkal volt a baj.

Teljesen lényegtelen a barátnő, csak példaként merült fel, le van sz@rva..

A lényeg az, hogy a bartánőd már házasságra vágyik, talán gyerekre is, számára ez egy bizonytalan helyzet, feltételezem attól fél, hogy éveket pazarol rád, a végén meg nem lesz belőle házasság.

Ideje erről beszélgetnetek.

2018. ápr. 4. 20:52
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
4 ev utan nincs az a no, aki ne akarna eljegyzest (hacsak nem nagyon fiatal), ha elegge ismered a barátnőd, ezt akkor is tudod, ha nem volt rola szo konkretan.
2018. ápr. 4. 20:53
 6/13 A kérdező kommentje:
Én 22 vagyok ő 21. És eddig ezt még csak szóba se hozta.
2018. ápr. 4. 20:55
 7/13 anonim ***** válasza:
65%

Azt gondolom, hogy nem tudtad teljesen titokban tartani az előkészületeket, és ő azt hitte, hogy a nagy ünnepélyesség, szervezés arra megy ki, hogy megkérd a kezét.

Sose mondta, de gondolta már, hogy itt az ideje.

Így aztán nemcsak, hogy kárba veszett az igyekezeted, de még el is keserítetted.

Ne aggódj, egyetlen kérdéssel jóváteheted... ;)

2018. ápr. 4. 21:08
 8/13 anonim ***** válasza:
81%

Hát csak úgy ilyen meglepinél nekem is az lenne a fejembe hogy valamire készülsz 4 év után.

Nagyon rendes vagy, de ideje elbeszélgetnetek hova tart a kapcsolatotok, az hogy megkéred a kezét még nem azt jelenti hogy e nyáron már vedd is el.

Nekem is 22 évesen kérték meg a kezem 24 évesek voltunk mire összegyűjtöttünk esküvőre és sikerült leszervezni. 25 évesen lett egy kisbabánk.

2018. ápr. 4. 21:29
 9/13 A kérdező kommentje:
Csak eddig az volt hogy ő nem akar elkapkodni semmit. Még fiatalok vagyunk. A szülei se örülnének neki még. És ez most így kicsit meglepett és rosszul érzem magam miatta.
2018. ápr. 4. 21:32
 10/13 anonim ***** válasza:
92%
A csajok ilyenek, egymást heccelik azzal, hogy kinek kérték már meg a kezét. Erre még rájön egy ilyen gyertyafényes-romantikus este, és azt hiszi szegény lány most meg lesz kérve. Koppant.
2018. ápr. 4. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!