Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam valamit? Ez tényleg ennyire rossz ajándék?
szerintem nem,mert ezek szerint benned-bennetek ez még nem merült fel
az meg,,hogy beakarja "hozni" a barátnőjét.....az az ő baja...
Te is tudod, hogy nem az ajándékkal volt a baj.
Teljesen lényegtelen a barátnő, csak példaként merült fel, le van sz@rva..
A lényeg az, hogy a bartánőd már házasságra vágyik, talán gyerekre is, számára ez egy bizonytalan helyzet, feltételezem attól fél, hogy éveket pazarol rád, a végén meg nem lesz belőle házasság.
Ideje erről beszélgetnetek.
Azt gondolom, hogy nem tudtad teljesen titokban tartani az előkészületeket, és ő azt hitte, hogy a nagy ünnepélyesség, szervezés arra megy ki, hogy megkérd a kezét.
Sose mondta, de gondolta már, hogy itt az ideje.
Így aztán nemcsak, hogy kárba veszett az igyekezeted, de még el is keserítetted.
Ne aggódj, egyetlen kérdéssel jóváteheted... ;)
Hát csak úgy ilyen meglepinél nekem is az lenne a fejembe hogy valamire készülsz 4 év után.
Nagyon rendes vagy, de ideje elbeszélgetnetek hova tart a kapcsolatotok, az hogy megkéred a kezét még nem azt jelenti hogy e nyáron már vedd is el.
Nekem is 22 évesen kérték meg a kezem 24 évesek voltunk mire összegyűjtöttünk esküvőre és sikerült leszervezni. 25 évesen lett egy kisbabánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!