Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e szerelem szex nélkül? Ötletek a szex javitására?
Boldog párkapcsolatban élek lassan 5 éve, de a szex nem működik köztünk. Mivel ő volt az első, nem tudom, mással jobb lenne-e, de az utóbbi fél évben már komolyan zavar a dolog, és természetesen a páromat is. Nem tudom, mit csinálhatunk rosszul, ezer pózt próbáltunk már, és sajnos igy a lelkesedés is egyre csökken. Valakinek valami tanácsa? (A keress mást nem opció, mert ezen kivül tényleg minden tökéletes)
Köszönöm: 21/L
Ne csak pózokat próbálgassatok.. van rengeteg segédeszköz.
Nem értem, hogy lehet egy szex rossz, főleg 5 év után. Gondolom mindig a megszokott időben csináljátok, ugyan abban az ágyban stb.. Izgalom kell nektek. Csináljátok egy parkban, verd ki neki egy buliban, ujjazzon meg, nyaljon ki. Ne szexeljetek egy darabig, csak kínozzátok egymást, húzzátok egymás agyát, kívánjátok egymást egy héten át mindenféle érintkezés nélkül. Ha ez után sem élvezed, akkor baj van vele, de még az is lehet, hogy veled.
Konkrétan mi nem jó amúgy?
A szex fontos,hiaba mondjak sokan,hogy nelkule is meg lehet lenni.
Ha az nem megy tenyleg el kell gondolkodni a "keress mast" opcion foleg,hogy te is leirtad hogy "komolyan zavar".
Fiatal vagy meg ,most kene kielned magad ,ha elb∆szod a fiatalsagod es 40 evesen jossz ra ,hogy jolesne ha komolyan megb∆sznanak ,joval nehezebben fogod tudni megoldani.
De mi a baj?
Meretproblema? Ferde? Esetleg igenytelen/borotvalatlan?
Vagy szimplan csak bena?
Lehet hulyen hangzik,de probaljatok meg mashogy,lehet ,hogy mas a perverziod...
Pl usson meg (nyilvan ne torje el az orrod :D) ,fogja meg a torkod...valaki erre indul be.
Szexuálisan begerjeszt?
Lehet ez most hülyén fog hangzani, de nálunk az válik be hogy úgy teszünk mintha épp nem lenne időnk szexelni mert másra kell koncentrálni, nincs idő rá stb. Az h úgymond épp alkalmatlan, vagy kimondottan nem ajánlott (családi esemény) az teljesen felfokozza a dolgokat... csak arra tudunk mindketten gondolni. Most rekordoztunk, meddig megy szex nélkül. Egy hétig, bírtuk, már két nappal előtte sem tudtunk mihez kezdeni, de olyat szexeltünk, te jó ég...
Szóval nemtudom, lehet az a baj h már nem kívánjátok egymást? 5 év hosszú idő.. milyen gyakran csináljátok? Jó lenne többet tudni. Derítsd ki mi izgatja őt fel, kezdd azzal
Hát nálunk ez a kinzás nem működik, mert már alapból sokszor nincs kedvem hozzá, mert tudom, hogy semmi extra nem lesz. Ő imádja, bármit csinálok, a gond velem van.
De köszönöm a választ! Mindenkinek :)
Akkor sztem vedd kezedbe az ügyet ha neki mindegy... ha unod h snassz, kezdj vadulni, szokatlan dolgokat kipróbálni. Aztán már neki sem lesz mindegy ;)
Arra gyere rá h téged mi izgat fel. Nincs túl sok stressz az életedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!