Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy tudtok bármiféle kapcsolathoz érzelemmentesen viszonyulni?
Nő vagyok. Úgy akarom kezelni mint azok a férfiak akik semmit se éreznek a másik iránt komolyabban.
Hogy csináljátok?
Nos, nőként szerintem érzelemmentes kapcsolat nincs, mindenképpen viszonyulsz valahogy a másik emberhez, ha érintkeztek.
Az a lényeg, hogy helyén tudd kezelni a dolgokat.
Számomra pl a párkapcsolat feltétele nem a szerelem, hanem a tisztelet, kölcsönös elfogadás, közös értékrend, éppen ezért szexkapcsolatnál ha érzek is szerelem szerű érzést(ami amúgy inkább a testi vonzalom és a közös szex eerdméyne ezekben az esetekben sztem), akkor se akarom magam elvetetni szerencsétlennel, mert pontosan tudom, hogy én egy párkapcsolattól mit várok el, és pontosan tudom, hogy ez az érzés a másik felé inkább az orgazmusoknak tudható be, és nem a szép lelkének.
Innentől már egyszerű a dolog...
Én speciel sehogy! Nekem kellenek bizonyos fokú érzelmek. Nem feltétlen szerelem, de én a magam részéről érzelem mentesen nem tudok, és nem akarok szexelni. Egyszer próbáltam, és nem volt jó! Valamint, nem is akarom szét választani a dolgot, h valakivel csak szexeljek. Nekem az kevés, szükségem van közös programokra, közös élményekre. Nekem a partnerem mindenestül kell (minden hibájával, minden gondjával-bajával stb), nem csak szexre. Azt időpazarlásnak tartom, mert amíg valakivel csak úgy összejárnék, öt is és magamat is könnyen megfoszthatom (vagy ő engem) attól a lehetőségtől, h normális párt találjunk. Nagyon jó dolog a szex, de csak egy megfelelő partnerrel. Szóval én a magam részéről biztos nem feküdnék le olyan nővel, akivel a szexen kívül mást nem tudnék elképzelni! Nyilván nem arról van szó, h azonnal összeköltözést meg házasságot kell tervezni, de aki már alapból úgy kezdi, h csak szexelni akar akkor én azt kihagyom, ahogy eddig is mindig kihagytam az ilyen "lehetőségeket".
És, bár nem témába vág, de ilyenkor egy picit azt is élvezem, amikor látom a csajszi fején, h nem épp arra számított, h vissza lesz utasítva.. :D:D De hát előbb-utóbb mindenkinek meg kell tanulnia, h nem mindig úgy történnek a dolgok, ahogy azt kitaláljuk. Valamint azt is, h bár sok esetben elég egy csábos, ártatlan tekintet, pár kacérkodó jelzés, de van aikor ennél azért több kell, és jó esetben ilyenkor rájön az értelmesebbje, h bár mimdenki úgy hiszi (tisztelet a kivételnek) de a valóságban azért mégsem minden férfi egyforma! Az pedig a másik oldala, h ezzel nagyon kevés lány tud mit kezdeni, mert nincs fantáziájuk, így ha az taluk képviselt módszer nem működik akkor össze zavarodnak, és inkább kihátrálnak a könmyebb út felé...
#9 "Tehát nem éled bele magad semmibe, semmilyen érzelmi megnyilvánulásnak tűnő dologba nem látsz bele többet, tudatosan nem vágysz a szexnél többre. Tehát nem engeded olyan közel magadhoz a pasit érzelmileg, hogy beleszeress szerelemmel."
Igen de ezt hogyan tanulod? Ált. ezek az emberek ilyen alaptermészettel születnek. Ezt nehezen ugyan, de mindent lehet fejleszteni.
Én csak szeretnék kicsit formálni az érzéseimen. Nehezen kezelem ezt a fajta érzelmi részt. Nem arról van szó, hogy teljesen kiölni magamból az érzelmeket.
Kíváncsi voltam van-e olyan aki edetleg hasonló cipőben volt és sikerült neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!