Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy pasinak már hány nőn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasinak már hány nőn kellene túl lennie egy tartós kapcsolathoz?

Figyelt kérdés

2016. febr. 29. 21:32
1 2
 1/16 anonim válasza:

Nekem még nem volt barátnőm de komoly kapcsolatot szeretnék.

Véleményem szerint 0-án.

20f

2016. febr. 29. 21:33
 2/16 anonim ***** válasza:

8-10

40F

2016. febr. 29. 21:35
 3/16 anonim ***** válasza:

84 nőt kell meghágnod

44F

2016. febr. 29. 21:38
 4/16 anonim ***** válasza:

Mit jelent a tartós?

Amúgy szerintem, ha a másik annyira jó neki, akkor úgy is azt gondolja, hogy ez tartson sokáig. Csak ha már nem olyan jó, akkor jönnek a kérdések.

2016. febr. 29. 21:39
 5/16 anonim ***** válasza:

Nekem az elso lany is 4 évig tartott.

30f

2016. febr. 29. 21:40
 6/16 anonim ***** válasza:

Heló!

Nincs konkrét szám. Nekem speciel egy sem volt a kapcsolatom előtt, ami 5 éve tart.

2016. febr. 29. 21:40
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerintem sem fontos, hogy egyáltalán legyen előtte valaki
2016. febr. 29. 21:51
 8/16 anonim ***** válasza:
egyen sem kell.
2016. febr. 29. 21:52
 9/16 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs, h hány nőn kell túl lennie. A férfiak is különböznek egymástól felfogásban. Van olyan férfi, mert van, aki 1et keres csak. Az h megtalálja e, már más kérdés. De vki igenis fel van készülve már a legelső kapcsolatnál arra, h elég hosszú távú dolog legyen belőle. És persze van olyan is, aki ki akarja élni magát, mielőtt megállapodik. Az h te melyikhez tartozol, te tudod. Én inkább az első csoportot támogatom, csak nem egyszerű... a hátránya, h igen válogatós az ember, és nem találsz könnyen olyan nőt, akivel tényleg el tudod képzelni az életed. A másik oldalon pedig az áll, h éled az életed, aki megáll, annak beakasztod, aztán 28-30 évesen, amikor már túl vagy egy bizonyos punci mennyiségen, elkezdesz komoly kapcsolat után keresni
2016. febr. 29. 22:07
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha értelmes a nő, akkor már az elsővel tartósba tervez.
2016. márc. 1. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!