Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb férfiak tovább bírják?
Szerintem nincs összefüggés, max a tapasztalat.
Az első pasim is gyorstüzelő volt, hát nem volt valami jó a szex... Szerencsére aztán találtam jobbat, ő akkor 25 volt, és volt, hogy 2 óráig is bírta :)
a legtöbb esetben az érzékenység attól függ, hogy mennyire van "koptatva" a cerka. a metéltek valószínű érzéketlenebbek. én például úgy vagyok vele, hogy az első alkalom másodpercek kérdése, aztán egyre hosszabb ideig bírom, a végén már csak görcsbe feszülve vagyok képes elmenni. az elején a hiperérzékenység azért van, mert nem rendszeres a dolog.
ha valaki rendszeresen reszel és mégis gyorstüzelő annak lehet egészségügyi gondjai vannak.
pszichésen csak kismértékben befolyásolható.
ha valaki
Kikérem magamnak! 50+ vagyok és simán bírom legalább fél óráig!
De ez egyén függő, kevés köze van az életkorhoz!
Hát én tapasztaltam a fordítottját is. A 26 éves partnerem átlagban bírta kb 30-45 percig. A 35 éves kb 10 perc után mindig elment.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!