Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idősebb férfi milyen fazont...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb férfi milyen fazont szeret?

Figyelt kérdés

Tudom hogy fura a kérdés ,de 28 éves vagyok. Eddig mindig velem korabeli barátaim voltak.

Általában csupasz voltam alul, legalábbis a kapcsolat elején mindig.

Most van egy idősebb férfi ( 47 éves). Randizgatunk egy ideje, nem nyomul. De felmerült bennem , hogy ha eljutunk addig akkor ő vajon milyen fazont szerethet.

Ha nem is pontosan hanem a korosztálya.

2018. ápr. 2. 15:39
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Ez nem kor, hanem egyén függő!
2018. ápr. 2. 15:46
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Természetes szőrmókos.
2018. ápr. 2. 15:47
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
46 éves vagyok. Nekem komolyan mindegy, csak ápolt legyen. De mint előttem is mondták, ez inkább egyén függő.
2018. ápr. 2. 15:51
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Ez teljesen egyénfüggő, szerintem nem lehet általánosítani. Az első alkalom előtt nyugodtan megkérdezheted őt erről, fokozni fogja a kérdés a benne lévő vágyat amit irántad érez.
2018. ápr. 2. 15:56
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
Nekem a csupasz tetszik. 40-es ferfi
2018. ápr. 2. 16:09
 6/10 anonim ***** válasza:
25%
Nekem az tetszik, amikor a dombocskán egy nagyobb lefelé mutató haromszögben meg van hagyva a szőr, többi helyen csupasz.
2018. ápr. 2. 16:31
 7/10 anonim ***** válasza:
25%
Kis rövid háromszög .Alul csupasz vagy ritkás szőrös izgató.45F
2018. ápr. 2. 16:42
 8/10 Bence_ ***** válasza:
75%

Mivel egyén függő ezért kérdezd meg tőle.

Örülni fog neki, hogy te erre is gondolsz 😁

2018. ápr. 2. 17:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 45. vagyok és nekem is a csupasz jön be, mert nagyon szeretek nyalni sokáig, akár élvezésig és nem akarom a szőr miatt félbe szakítani csak élvezni.
2018. ápr. 2. 18:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
49 évesen utálom amikor a szört kell köpködnöm amikor nyalok- Én naponta borotválom kis Sanyimat ezert elvarom a borotvált muffot
2018. ápr. 8. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!