Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatalabb férfiak akik az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalabb férfiak akik az idősebb nőket szeretik, szerintetek normálisak?

Figyelt kérdés
Én is ilyen férfi vagyok. Mondjuk barátnőim mindig egykorúak voltak velem, de szerettem dugni az idősebb nőkkel. A kettőt valamiért különveszem.
2018. márc. 24. 12:46
1 2
 1/11 anonim válasza:

Ne aggodj én is igy vagyok vele :)

23/F

2018. márc. 24. 12:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Én 33/f Tudom kicsit beteg, de huszonéves koromban is ilyen voltam.
2018. márc. 24. 12:50
 3/11 anonim ***** válasza:
18%
A stílusodból ítélve valóban beteg vagy,méghozzá szexfüggő,ami ultraszánalmas.Ahogy az is hogy 33 évesen "fiatalabb" férfinak titulálod magad,mikor maholnap középkorú vagy...
2018. márc. 24. 12:57
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Az attól függ hogy mennyivel idősebbek a nők.10 év még normális,30 már nem igazán.
2018. márc. 24. 12:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Középkorú a 40-es korosztály, de nem baj...
2018. márc. 24. 13:00
 6/11 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen szinten.

Én is szeretem az időseket, akár egy 60 évessel is elmennék, de csak kefélni, ha Bíró Ica vagy Szűcs Judit klón.

Viszont tudom, hogy ez már túlzás.

Aztán van egy kollégám, na ő nem csak dugni akar, másrészt neki aztán tényleg mindegy, csak kb 55+ legyen.

Na az már tényleg a beteg kategória.

Viszont azért, mert bevállalnál egy jó 40-est, nincs azzal gond.

2018. márc. 24. 14:21
 7/11 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as az 50-es korosztályhoz képest vagyok fiatalabb. De 26 évesen a velem egykorú barátnőm mellett volt nekem egy 56 éves szexpartnerem is. Ő nem követelt se közös programot, se mást..
2018. márc. 24. 14:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem eddig 4-5 évvel idősebb barátnőim voltak, szám szerint 4. Csak komoly kapcsolatok. Nem tudatos, egyszerűen tudat alatt vonzódom a nálam idősebb nőkhöz, mivel én is komolyabb vagyok a korosztályomnál (30F).
2018. márc. 24. 17:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem az a baj veled, hogy az idősebb nőkre is buksz, hanem hogy a (veled egykorú, de ez lényegtelen) partnered mellett is volt szex partnered (idősebb, de ez is lényegtelen. Na, ez a nem normális.
2018. márc. 24. 20:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Tök normális bár nekem tinilány -fétisem van...

35F

2018. márc. 26. 02:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!