Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normálisak az elvárásaim?
Nem megyek prostihoz mert én maximalista vagyok.
És egy ilyen lány nem tudja azt megadni amit egy b nő,bármennyit is fizessek neki érte..
És mi van ha egy prosti többet tud nyújtani mint a barátnőd? Hisz neki megvan a kellő tapasztalata mindig követi az aktuális trendet a szexben nem úgy mint egy barátnő akinek már a kutyapóz és a szopás már túl perverz
24N
ma 12:06
Nem reklámozom magam,csak leirtam a tényeket.
ma 12:13
"egy prosti többet tud nyújtani mint a barátnő"
1. Nincs olyan prosti aki gumi nélkül csinálja az aktus és jól tele is verheted. B nő ellentétben megteszi,mert szeret.
2. nincs olyan prosti aki annyira élvezi a szopást hogy imádja lenyelni. B nő az megteszi mert szeret.
B nő feelinges prostik sem csinálják meg ezt.
3. Meg eleve sok ilyen csajok nem is adnak bele mindent,hiába fizetsz nekik,ha pl nem vagy neki szimpi akkor immel-ámmal csinál mindent,tehát nem teszi oda magát.
pl kevés van aki jól lovagol,fáradságra hivatkoznak.
B nőt lehet tanitani mit hogyan szeretnél,és nem sértödik meg rajta,mert szeret.
Ó, kérdező, azt hiszed?
Van az a pénz, amennyiért mindent megtesz a prosti, és a férfiakat nem nehéz becsapni, ha azt látják-hallják, amit szeretnének.
Abban igazad van, hogy a prosti nem tudja azt megadni amit egy barátnő, de nem a szexben!! Majd ha életedben először szerelmes leszel, megérted.
ma 13:36
"a férfiakat nem nehéz becsapni"
Ez ugyanolyan általánositás mint hogy én azt irnám "a nőkett nem nehéz becsapni"
Kedves kérdező ha egy Prosti nem tudna többet nyútani a szexben mint egy Barátnő . Akkor szerinted miért járnak annyian kvázni?
azért mert a lotyóval lehet azt mint az asszonnyal NEM
a lotyó nem fogja felkeresni az Asszonyt hogy Te velem kefél félre a párod és még fizet is
míg egy nem prosti random szerető meg keresztbe tud tenni neked és az sokkal kockázatosabb mint egy prosti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!