Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tartsam fent egy 10 évvel idősebb ffi figyelmét?
Ő 32 éves.
Ötleteket kérek, hogy egy igazi nőként tekintsen rám.
Korabeli férfiak, mi az ami miatt komolyan tudnátok tervezni egy fiatal lánnyal?
(nem tulajdonságra értem)
Szerintem ha beszélgettek akkor őszintén, egyenesen kommunikálj, mondd el hogy miért akarsz mégis náladnál 10 évvel idősebb emberrel együtt lenni, mi hajt,és nem utolsó sorban kérdezd meg Ő mit akar.
Én voltam már együtt 10évvel fiatalabb hölggyel (így is úgy is), és a legtöbb esetben az zavart csak ha ködösített.
28/F
Úgy értem mit vártok, hogyan kezeljen titeket, milyen figyelmességre vágytok.
Az a lényeg, hogy ne vegyétek észre, hogy sokkal fiatalabb párotok van
Én csak 27vagyok, de a fontosabb ink az h sokat szeretkezzünk. A közös célok utána jönnek.
E közben úgy tekintenék a nőre hogy mindig szarrá kúrnám... először, majd elkezd nélkülözhetetlen társasággá válni.
Nekem az a legfontosabb, hogy tudjak vele beszélni és akarjon megismerni. Plusz csábítson minél többször szavakban, tettekben, hogy érezzem egy igazi nő.
Késő harmincas vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!