Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci lányok is a nagy vastag péniszt szeretik?
Ez hülyeség. Tudd használni! Nem mondom, hogy nem számít a vastagság meg a hosszúság, de nem az az elsődleges.
Duci nőként bár nem sok tapasztalattal, de bátrán kijelentem, hogy a hüvelyünk pont olyan mint a vékony nőké. :)
kettesnek igaza van! olyan baromságokat tudnak összehordani az emberek, duci alatt mit értünk? 60-70-80 esetleg 90kg?
amelyik pasi nem tud kielégíteni egy nőt, az ne a nő súlyára fogja, és ne is arra, hogy rövid/vékony a farka. a technikával van a baj!!!
én 80kg vagyok, 16cm bőven elég. ez hatalmasnak számít kedves ítélkezők? mert szerintem nem, mégis elég.
Ne vicceljetek már...
1. 60 kg-mal még nem duci valaki.:D Aki nem hajszálvékony, az már duci?
2. A "duci" szó nálam KB. 70 kg-nál kezdődik. De amit itt egyesek leírtak, az nem 70 kiló. Kérlek... Akinek akkora a (bocsi, de) hája, hogy nehéz tőle behatolni, akkora a pocakja, hogy lelóg a puncijáig, az már 90-100 kiló fölött van. És arra már nem a "duci"-t, hanem az elhízott szót használják, legtöbb esetben. Bocs.
L (~65 kg)
ez a nő biztosan van 75-80kg.
annyira extrém elhízottnak számít, hogy méteres farok kellene hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!