Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns pasiként hogy viselkedsz a nővel, ágyban?
Azért mert ez nem olyan ,mint egy bevásárló lista felsorolása. Sokkal intimebb.
Csak sokan nincsenek tisztában azzal,hogy ennek inkább lelki vetületei vannak,amelyek sokkal fontosabbak,mint a maga konkrét aktus.
Ehez a dologhoz olyan nő is kell aki szereti ha uralkodnak rajta.
Rengeteget beszélgettünk a csajjal, ki mit szeret, hogy szereti.
Leírtam neki hogy szeretek uralkodni, parancsolni de van még egy mániám az orgazmus okozás!
Ennek nagyon örült mert imád élvezni és tud is, elmondta hogy sorozatélvező, ezen viszont én lepődtem meg. 😊
Az első találkozásnál rögtön izzott köztünk a levegő, alig vártuk hogy a lakásba érjünk, amint becsukodott az ajta letámadtam.
Vadul csókoltam, haraptam a száját a nyakát, szinte úgy téptem le róla a ruhát, az ágyra löktem és a földön heverő ruhái közül kiszedtem a sálját amivel a feje felett megkötöttem a kezét az ágyhoz, szinte remegett az izgalomtól!
Harapdálni kezdtem a testét a legérzékenyebb pontokon mire a cs..lojához értem ízzott!
Egy perc nem kellett az elő orgazmusához aminek nagyon örültem,😊 nem kérdeztem semmit csak csináltam tovább az összes orgazmus fajtát végig, kb a tizedik orgazmusa után szólt hogy egykis szünet kell mert elzsibbadt mindene, kiszáradt a szája és most már ő is akar valamit csinálni nekem! 😊
Kicsi szünet után újra elkaptam, leszorítottam és parancsoltam neki,
Most keményre szo..d a f..kam és az összes pózban keményen megfoglak b...ni!
Így is történt, baromira élvezte, keményen, vadul, minden orgazmusa után váltás! Egy idő után már belekeveredtem az orgazmusai számolásába, a végén pedig rámnézett és kért valamit de azt nem mondom el!😁
Csodálatos nap volt, mindketten nagyon élveztük!
Azt mondta hogy ilyen még nem volt soha hogy valaki végig uralkodott rajta de közben arra törekedett hogy neki a legjobb legyen! 😊
Hát én így szoktam!
F/36
Nő vagyok, de elmesélem miket csinált az a két domináns srác, akikkel élveztem az együttlétet.
Nem volt forgatókönyvük, éreztem, hogy "fölényben" vannak, vitték a beszélgetés fonalát, lassan, magabiztosan mozogtak, sokáig néztek rám, nem bírtam tartani a szemkontaktust, gyakran hoztak olyan helyzetbe, hogy "megalázva" éreztem magam, de nem közönségesen vagy nem valóban megalázóan, hanem csipkelődve, káromkodás nélkül éreztették, hogy többet érnek nálam.
Ez volt a legjobb része az egésznek, a pszichológiai hadviselés:) mellettük kapkodva mozogtam, stresszeltem, meg akartam felelni, úgy éreztem többek nálam, jobbak, okosabbak mellette pedig vigyáznak rám, tudják, hol a határ, különlegesként kezelnek. Eredetileg pedig egészen irányító típus vagyok..
Mikor intim helyzetre került a sor, már egy ideje "húztak", meg megérintettek jelentéktelen helyeken, fölémtornyolsultak, beszorítva éreztem magam, mintha mindjárt nekem esnének, mégsem volt semmi, sem fogdosás, sem csók, csak húzták a pillanatot, éreztették, hogy akarnak, mégsem történt semmi.
Mire az ágyig jutottunk, már teljesen kész voltam, finoman értek hozzám, először az arcomhoz. Szerették, ha rámerőltették, hogy rájuk nézzek és én nem bírtam állni a pillantásukat.
A csók nem volt vad letámadás, később lett heves. Szavak nélkül irányították a mozdulataimat, hozzányomtak a falhoz/ágyhoz, szorítottak, simogattak felváltva, mintha valami rég áhított tárgy lennék, amit végre kiélvezhetnek és örömüket lelik benne.
Ha aktívkodni próbáltam, leállítottak, ráerősíttettek a korábbi ritmusra, vagy rámszóltak, hogy mit képzelek:) kivéve orálnál, ott mindig hagytak teret, hogy kifejezhessem a hálámat, de ők szabták meg, mikor csináljam és mikor hagyjam abba. Nem szavakkal, mozdulatokkal.
Egyik sem volt közönséges, egyik sem dirigált, egyik sem flancolt sok pózzal, meg játékszerekkel, látványos de felesleges erőszakkal és büntetésekkel. Egyszerűen a hatalmuk alá kerültem az elejétől, fejben nyertek meg, a maradék "ellenállásom" pedig letörték. Mindkettő próbált rávenni olyan dologra, amit nem kifejezzetten akartam, de végül hagytam. Egyszerre gyengédek és erősek, úgy érzed te vagy a világ közepe velük.
Mindkét srác szabad jelenleg, magasak, 29 körüliek.
A kamudomináns dirigálós csapkodós életben balfsz férfiakkal eddig csak rossz élményeim voltak, arról nem is beszélve, milyen nagyon rosszul nyal a férfiak nagyrésze. Inkább megjátssza az ember az orgazmust, csak szabaduljon a bizonytalan természetű erőszakos kamudominánsférfiaktól. Én mindtől úgy jöttem el, hogy na ez jó volt, ismételjük meg, de sosem voltam többet elérhető a számukra.
És ami még abszolut kamu.. a kor rohadtul nem számít, de még csak a tapasztalat sem.
Életem második legrosszabb szexe olyan férfival volt, aki 100+nővel feküdt le és el volt ájulva magától..
Szerintem úgy viselkedik egy valóban domináns természetű férfi, mint velem az exeim.
Nem vagyok mindig domináns. Nálam ez kölcsönös. Nem akarok uralkodni egy nőn. Ha hűséges alattvaló kell akkor kutyát veszek. Egy kapcsolatban ha nincs dominancia csak egyenlőség akkor az ágyban is max megjátszott játékokról beszélhetünk. Azok pedig mindig engedéllyel és egyeztetéssel történnek. Magyarul amit a csaj szeret azt igyekszem adni neki, kivéve ha ez valami nagyon beteges vagy durva dolog...
35F
fú,nagyon jó volt olvasni, nagyon köszi a válaszokat!
Nekem van egy elég sajátságos filozófiám a dominanciával kapcsolatban. Én, és még egyszer hangsúlyozom, én,csakis én,úgy gondolom,hogy számomra a domináns férfi elsősorban nem tettekben nyilvánul meg. Nálam a dominancia ott kezdődik, hogy ezzel a kisugárzással, ezzel a "tekintéllyel", ami egyébként intellektuálisan is összefonódik az én fejemben alkotott képpel a férfiról, valaki vagy születik, vagy nem. Úgy gondolom, hogy a domináns jellem nem elsajátítható viselkedésforma, mert ha valaki ugyan aktban domináns, de nem érzem rajta a domináns energiákat, akkor számomra inkább vicc tárgya lesz maga a cselekmény és maga a férfi is. Tehát hiába lök a falnak és tépi le a bugyim, ha az egész férfiból egyszerűen nem ez árad. Például ezért sem szeretem a klasszikus BDSM formákat, pedig az ugye elvileg a domináns/szubmisszív hatalommegosztásról és passzolgatásáról szól.
Úgyhogy első lépésben - számomra - a férfinak domináns karakternek kell születnie és ezáltal NEM csak a szexben domináns. Kell, hogy másban is az legyen,mert a megnyilvánulásait csak így fogom tudni komolyan venni az ágyban is. Nagyon sok olyan szexvideóval találkozom (98 %), ahol ezek a dominatív próbálkozások valahogy mindig elvesztik az élüket.
Ha viszont ezek az alap elemek megvannak a férfiban, akkor jöhet minden olyan, amitől ő uralkodó lesz az ágyban. Persze néha azért osztozkodjon a hatalmán,hogy nekem is legyen egy kis sikerélményem nőként, férfi felett, de azért ezzel is csak csínján.
Kíváncsi voltam, valaki megfogja-e a dolog pszichológiai oldalát. Sőt,olyannal is találkoztam már, aki nagyon karakteresnek gondolta magát, hisz olyanokat mondott, olyan prevíziókat vetített elő, hogy el is hitte magáról, hogy ő domináns ( ezt hangsúlyozta is,ezért hoztam fel ezt a példát),én pedig - nőként - ezt nem igazán érzékeltem. Persze mindeni más, másnak ez biztos pont az,ami kell, de nekem is van jogom véleményt formálni és élek is a lehetőséggel :)
Szóval találkoztam domináns pasikkal, de ők csak szóban voltak dominánsak, nem volt meg az ehhez kellő attitűd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!