Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportos pasiként lehet esélyem telt nőknél?
Figyelt kérdés
2018. márc. 10. 10:38
2/18 anonim válasza:
Ha sztereotípiákat akarsz valóra váltani, akkor igen.
3/18 anonim válasza:
Ha nem csak kihasználni akarod őket, akkor persze.:)
De finoman kell közeledni..
4/18 A kérdező kommentje:
nem csak kihasználni akarom, dehogyis
2018. márc. 10. 10:48
5/18 anonim válasza:
Ismerős szitu :D
Eléggé izmos vagyok, jóképű, simán összejönnek velem "fullos" nők, de a teltek meg leráznak, pedig őket szeretem.
6/18 anonim válasza:
A teltek leráznak? Azt gondolnám, hogy inkább összeteszik a kezüket egy sportos pasiért.
7/18 A kérdező kommentje:
Engem nem ráznak le, de mindegyik azt hiszi, hogy csak szórakozom velem, meg hogy csak meg akarom dugni
2018. márc. 10. 11:55
8/18 anonim válasza:
Azért gondolj bele, meglehet őket érteni, hogy azt hiszik..
A médiából, csak az sugároz vissza, hogy a teltek milyen "gusztustalanok", fogyjanak le, meg csak a csontsoványok a jók..
Meg minden izmosabb/sportosabb fazon mellett, egy 50 dkg-os műcicát lát az ember.
Szóval szerintem ebből a szempontból érthető, hogy miért óvakodnak, ill. hiszik, hogy csak egy kis afférra kellenének.
9/18 anonim válasza:
#8 A médiából ponthogy az folyik manapság, hogy legyen görögdinnye méretű segged és legyen rajtad mit fogni. Jelenleg nem divat csontkollekciónak lenni. De lehet én vékony nőként ezt látom, te pedig esetleg teltként azt, hogy a vékony a jó :D A nők mindig elégedetlenek magukkal.
10/18 anonim válasza:
Én telt vagyok és sok idejébe telne egy sportos pasinak, hogy bebizonyítsa, nem csak megdugni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!